Bereken direct jouw verhuiskosten

Bereken direct jouw verhuiskosten

Of neem contact op met één van onze verhuisadviseurs

Direct kostenplaatje

Gratis verhuisdozen

Goed verzekerd

Verhuizen zonder stress

Verhuizen met Truckit

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en transparantie. Ons personeel is vakkundig en gemotiveerd. Je leent verhuisdozen zonder extra kosten bij ons en bovendien is ons verhuisbedrijf goed verzekerd tegen onverhoopte schade. Zo kun jij vanaf de eerste dag genieten van je nieuwe woning.

Slide 1

We zijn top verhuisd door Truckit!

We hadden verschillende offertes opgevraagd. Truckit was absoluut niet de duurste en we hadden een goed gevoel overgehouden na de inventarisatie. En niet ten onrechte: De verhuizing ging vlekkeloos. Vier enthousiaste mannen hebben onze inboedel in driekwart dag super snel en netjes naar ons nieuwe huis gebracht.

Truckit is een regelrechte aanrader!

 

H. Scheppink , Veenendaal
Slide 2

Wow! Wat een top service!

Chris en Jarno hebben ons geholpen bij de verhuizing en het is heel goed, snel en vakkundig gedaan. Zelfs ruim binnen de ingeplande tijd was alles over. Complimenten! Het contact met Loubna was ook zeer prettig.

Zoekt u een verhuisbedrijf? Neem Truckit. Echt een aanrader.

 

 

D. Bronk , Ede
Slide 3

Wat een goed verhuisbedrijf! Ik ben zeer tevreden met hun service.

De klantenservice is echt top met goede communicatie tussen ons en het bedrijf. De dame, Loubna, waarmee we contact hadden voor de verhuizing was heel vriendelijk en attent. Daarnaast waren de twee verhuismanen, Job en Jarno, super goed. Ze werkten heel hard en professioneel om al onze spullen in de wagen te zetten. Ze hebben onze spullen zorgvuldig behandeld en sommige artikelen extra ingepakt voor ons.

Mariluz L. , Nijmegen
Slide 4

Top verhuizers. Op 23 September geholpen door Jesse en Chris, die alles met zorg inladen en uitladen. We moesten met z’n allen even out of the box denken om een paar kasten naar boven te krijgen maar de heren kwamen met een top oplossing en hebben alles super goed en in no time verhuist! Ik haat verhuizen maar mocht ik het nog een keer doen dan zou ik weer Truckit regelen en hopen dat Jesse en Chris weer kunnen helpen!

 

 

M. van der Werf , Arnhem

Voordelen bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Verhuisbedrijf Truckit

100% klanttevredenheid en transparantie

 

Gaat verhuizen vaak gepaard met een hoop stress? Niet als het aan verhuisbedrijf Truckit ligt. Met onze verhuisservice ben je zeker van een zorgeloze verhuizing. Zo kijk je met een tevreden glimlach op je verhuizing terug.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en transparantie. Ons personeel is vakkundig én gemotiveerd. Je leent verhuisdozen zonder extra kosten bij ons en bovendien is ons verhuisbedrijf goed verzekerd tegen onverhoopte schade. Lees meer over ons of bereken direct je verhuiskosten.

 

Bereken de kosten van jouw verhuizing
IMG_4348 V2

Bekijk onze services

Van bedrijfsverhuizingen tot inboedelopslag. In onderstaande services zijn wij gespecialiseerd.

verhuizing huishouden

Particuliere verhuizing

Verhuizen hoeft zeker niet stressvol te zijn. Gun jezelf daarom de rust en laat dit over aan de vakmensen van ons verhuisbedrijf.

lees meer
bedrijfsverhuizingen zakelijke verhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Wil je over naar een nieuw bedrijfspand? Wij zorgen ervoor dat dit snel en soepel gebeurt, zodat je de werkzaamheden snel kunt voortzetten.

lees meer
seniorenverhuizing seniorenverhuizers

Seniorenverhuizing

Voor senioren kan verhuizen extra ingrijpend zijn. Daarom bieden we bij seniorenverhuizingen volledige begeleiding en nemen we de complete coördinatie op ons.

lees meer
pianovervoer pianotransport pianoverhuizing

Pianoverhuizing

Een piano is zwaar én gevoelig voor schokken en temperatuurverschillen. Wij verplaatsen jouw piano of vleugel zonder problemen naar zijn nieuwe bestemming.

lees meer
verhuislift service ladderlift

Verhuisliftservice

Woon je op bijvoorbeeld de derde verdieping? Dan is het niet altijd ideaal om de meubels via de trap te verhuizen. In sommige gevallen biedt een verhuislift huren een fijne oplossing.

lees meer
handyman montageservice

Montageservice

Wij kunnen grote meubelstukken uit elkaar halen en in elkaar zetten. Op deze manier ben je hier zelf geen tijd aan kwijt.

lees meer
inpakservice inpakhulp verhuizing

Inpakservice

Heb je hulp nodig bij het inpakken van de verhuisdozen? Onze verhuizers kunnen je helpen om jouw inboedel veilig en netjes op te bergen in verhuisdozen.

lees meer
opslag self-storage inboedelopslag

Inboedelopslag

Ben je bezig met renoveren of wacht je tot jouw nieuwe woning wordt opgeleverd? Het is mogelijk om jouw inboedel tijdelijk op te slaan in onze veilige tijdelijke opslag.

lees meer

Verhuiskosten bij Truckit

Dit zijn indicatieprijzen. De uiteindelijke kosten hangen van meerdere factoren af. Je kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met sjouwen. Of alleen de grote en zware items te laten verhuizen door ons.

eenpersoons huishouden

Eenpersoons huishouden

€ 450,- 

tweepersoons huishouden

Tweepersoons huishouden

€ 700,- 

familie verhuizing

Gezin met kinderen

€ 1250,- 

Liever een busje huren en zelf aan de slag?

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuisbedrijf?

De kosten van een verhuisbedrijf hangen af van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte en de afstand. Met onze slimme verhuiscalculator kun je binnen 5 minuten uitrekenen hoeveel jij kwijt bent. Wil je de kosten nog meer naar beneden brengen? Dat kan door zelf een handje mee te helpen tijdens de verhuizing.

Waar zijn jullie werkzaam?

Wij werken in heel Nederland maar ook internationaal. Dus naast verhuizingen naar Amsterdam, Den Haag en Rotterdam bijvoorbeeld doen wij ook complete verhuizingen binnen Europa. Onze diensten hebben geen grenzen.

Doen jullie alleen complete verhuizingen?

Nee, wij zijn dé expert op het gebied van verhuizingen. Wij passen onze diensten aan jouw vraag aan. Of het nu gaat om kleine of grote verhuizingen, wij zijn hét verhuisbedrijf in Nederland.

Kan ik zelf meehelpen met verhuizen?

Jazeker! Op deze manier kun je uitstekend aanwijzingen aan ons geven. Bovendien beteugel je op deze manier de kosten enigszins. Wij hebben immers een verhuizer minder nodig.

Verhuisbedrijf Truckit verzorgt jouw complete verhuizing.

Vlot en zorgeloos verhuizen!