Verzekerd tot €100.000,-

Bij een verhuizing met Truckit is al je inboedel standaard verzekerd. Mocht je onverhoopt schade oplopen tijdens je verhuizing dan is alle schade gedekt tot een bedrag van maar liefst € 100.000,-. Je hebt een eigen risico van slechts € 250,- welke je eventueel geheel kunt afkopen voor een bedrag van € 65,- per verhuisdag.

 

 

 

 

Bereken direct hoeveel het kost
Moving boxes and furniture in new home

Een ongeluk zit in een klein hoekje

En gelukkig maar. Wij doen altijd ons best om schades te voorkomen. Onze verhuizers zijn vakkundig, gaan voorzichtig om met je inboedel en volgen regelmatig verhuistrainingen om maar te blijven verbeteren. Maar verhuizen is ook mensenwerk dus er kan altijd wat fout gaan.

In dat geval zijn wij goed verzekerd voor het uitvoeren van jouw verhuizing. Alle schade wordt zonder problemen vergoed tot een bedrag van maar liefst € 100.000,- met een eigen risico van € 250,-. In de algemene voorwaarden vind je onze regels en voorwaarden.

 

Transportwaardige verpakkingen

Het beschermen van je inboedel is zeer belangrijk voor ons om schadevrij te kunnen verhuizen. Daarom schenken wij extra aandacht aan het transportwaardig verpakken van al je spullen. Uiteraard maken wij ook gebruik van verhuisdekens om alles veilig te verhuizen. Omdat je inboedel altijd is beschermd tegen stoot- en krasschade staan wij garant voor onverhoopte schade conform onze voorwaarden.

Mocht je besluiten om je inboedel niet transportwaardig in te pakken dan is de kans op schade natuurlijk een stuk groter. Op deze manier kunnen wij logischerwijs niet garant staan voor een schadevrije verhuizing. Op deze pagina zie je wat wij onder ’transportwaardig’ beschouwen.

De inhoud van bijvoorbeeld verhuisdozen dient op zo’n wijze ingepakt te worden dat losse items elkaar niet kunnen beschadigen. Kleine voorwerpen moeten op voorhand in gesloten dozen worden verpakt tenzij van te voren anders overeengekomen.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Alle voordelen op een rij

  • Je inboedel is standaard verzekerd tot €100.000,- bij een transportwaardige verpakking
  • Standaard eigen risico is €250,-
  • Het eigen risico kan voor €65,- per verhuisdag volledig worden afgekocht

 

Veelgestelde vragen

Is elke verhuizing van Truckit standaard verzekerd?

In principe wel! Alle inboedel dient wel transportwaardig verpakt te worden. Verhuisdozen dienen zo te worden ingepakt dat losse items elkaar niet kunnen beschadigen. Er kan overeengekomen dat de inboedel anders wordt ingepakt en in dit geval geldt de verzekering niet. Dit wordt dan expliciet aangegeven.

 

Waarom geldt er een eigen risico van €250,-?

Er kan altijd iets foutgaan bij een verhuizing, ook al doen we nog zo ons best om schade te voorkomen. Erg kleine schades vallen daarom onder het eigen risico, niet in de laatste plaats omdat het declareren meer geld kost dan de schade zelf. Mocht je het eigen risico willen afkopen, dan kan dat voor een vast bedrag per verhuisdag.

 

Wat betekent het transportwaardig verpakken van spullen?

Bij een verhuizing bewegen dozen, niet alleen in de verhuiswagen zelf maar ook bij het vervoeren tussen verhuiswagen en woning. Spullen moeten daarom zo verpakt worden, bijvoorbeeld met noppenfolie, dat breekbare spullen elkaar niet kunnen beschadigen.

 

Heb je meer vragen over zaken omtrent verhuizingen of een specifieke wens? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Vlot en zorgeloos verhuizen?