Aanhanger huren

Wil je een aanhanger huren omdat je grote meubelstukken wil verplaatsen of om jouw verhuizing zelf te regelen? Dan ben je bij Truckit aan het juiste adres. Bij Truckit hebben we namelijk ruime ervaring op het gebied van aanhangwagenverhuur. Wil je jouw verhuizing of transport goed regelen, huur dan een aanhanger en je weet zeker dat jouw verhuizing of transport veel gemakkelijker verloopt. Met de lage laadvloer en klep aan de achterkant zijn de kleine huifaanhangers van Truckit ideaal voor het vervoer van jouw spullen, dan hoef je niet te hoog te tillen om hem te laden. Onze aanhangers hebben een ruim laadvolume en zijn voordelig en snel te huren.

Nu een aanhangwagen huren
truckit-bak

Busje of aanhangwagen huren

Wanneer je een auto rijden vergelijkt met rijden met een aanhangwagen dan is het begrijpelijk dat je daar een beetje tegenop kijkt. Maar dat hoeft niet, het rijden met een kleine aanhanger is redelijk eenvoudig, en als je rustig aan doet kan er eigenlijk niks misgaan. Zo kun jij gerust je verhuizing zelf regelen.

Auto met trekhaak

De meeste auto’s hebben geen trekhaak maar dat is wel een vereiste om een aanhangwagen te kunnen trekken. Vaak kun je een auto van familieleden of vrienden lenen die wel voorzien is van een trekhaak. Als dit niet lukt kun je bij Truckit ook terecht voor het huren van een bestelbusje, dan kun je nog steeds je verhuizing of transport uitvoeren zonder dat je met een aanhanger hoeft te rijden.

Voldoende capaciteit

De capaciteit van een standaard aanhangwagen is ongeveer 5 m3. Er zijn ook aanhangwagens met een capaciteit van maar liefst 15 m3. Let daarbij wel op dat rijbewijs B vaak niet volstaat wanneer je zulke grote aanhangwagens huurt. In dat geval heb je een rijbewijs BE of rijbewijs B+ nodig om met zo’n aanhanger te mogen rijden. De meest gehuurde aanhanger van Truckit is gewoon te besturen met een B-rijbewijs. Let wel op het maximale gewicht van de aanhanger, de aanhanger met inhoud mag niet zwaarder zijn dan 750 kg. Weegt de aanhanger met inhoud meer dan 750kg dan mag de totale combinatie van aanhanger met lading en auto niet boven de 3500kg uitkomen.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

In een huifaanhangwagen worden je spullen mooi drooggehouden met het afdekzeil. Het blijft wel belangrijk om je aanhanger goed te vullen of je spullen netjes vast te zetten met spanbanden. We willen niet dat al je spullen gaan schuiven en aan het einde van de rit niet alles heel is gebleven.

Wat zijn de voordelen van een aanhangwagen huren?

Voor sommige klussen kan een aanhangwagen wel de beste keuze zijn. Wanneer je een auto met trekhaak hebt, je bent bedreven in het rijden met een aanhangwagen, je hebt wat kleine spullen te verhuizen en wil je dat goedkoop regelen, dan kun je het beste een aanhangwagen huren.

Een aanhangwagen huren is vaak eenvoudiger dan een bestelbusje huren en zeker wanneer je in een parkeergarage moet zijn of op een afgesloten parkeerterrein, dan kan juist een aanhangwagen huren de beste keuze zijn.

Wat kost een aanhangwagen huren?

De kosten van een aanhangwagen huren hangen erg af van de soorten aanhangers en opties. De aanhangwagen verhuur van Truckit is uitstekend geschikt voor iemand met rijbewijs B. Je betaalt naast de huurkosten een kleine borg wanneer je een aanhangwagen van Truckit huurt die je volledig krijgt teruggestort wanneer jij de aanhangwagen ongeschonden retourneert.

Bereken de huurprijs van jouw aanhangwagen

Ben je benieuwd naar de kosten van een aanhangwagen huren via Truckit? Ga dan naar de verhuurpagina en bekijk direct de kosten.

Heb je vragen over de verhuur van aanhangwagen en bestelbusjes? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuurdiensten.

Snel en gemakkelijk een aanhanger huren?