Verhuishulp inhuren

Je hebt graag zelf de regie over je verhuizing, maar dan is het soms toch prettig om professionele verhuishulp in te schakelen. Vrienden en familieleden zijn niet altijd in de gelegenheid om je te helpen of misschien voel jij je enigszins bezwaard om hun hulp in te roepen. Dan geeft het een gerust gevoel dat je kunt vertrouwen op de verhuishulp van Truckit. Je huurt de verhuishulp van Truckit eenvoudig in samen met het huren van je verhuisbusje zodat jij de regie volledig in handen hebt.

 

Vraag nu een offerte aan
237218705_236534138474750_7501645522459661024_n

Flexibel per kwartier inhuren

Of je nu aan één verhuizer genoeg hebt of je wilt een heel team verhuizers inhuren, je regelt dit eenvoudig op de website van Truckit. Op deze manier heb jij op de dag van je verhuizing de benodigde handjes tot je beschikking. Je kunt de professionele verhuizers van Truckit inhuren per kwartier, waardoor je ze exact voor de tijd inhuurt dat je ze nodig hebt. Je betaalt op deze manier geen cent te veel en zo kun je goedkoop verhuizen met Truckit.

De verhuishulp dient met een minimum van 3 uur te worden ingehuurd. Wij berekenen de kosten vanaf het tijdstip van vertrek tot bij terugkomst op ons kantoor in Wageningen. Je kunt de verhuishulp inhuren op zowel je oude als je nieuwe adres, of beide. Net waar jij behoefte aan hebt. Wij helpen je immers graag met je verhuizing.

 

Alle bedenkbare verhuisklussen

Je kunt onze verhuizers inzetten voor veel uiteenlopende klussen op het gebied van verhuizen. Meubels demonteren en monteren, sjouwen, in- en uitpakken, ontruimen, of boorgaten in je oude woning dichten om je woning weer op te kunnen leveren. Jij bepaalt waar jij de verhuishulp voor nodig hebt waardoor jij altijd zelf de touwtjes in handen hebt.

Het heeft onze voorkeur dat je bij de reservering aangeeft waarvoor je onze verhuishulp naar verwachting nodig hebt. Dan houden wij ook met jouw behoeften rekening bij het inplannen van onze verhuishulp.

Heb je een sterk persoon nodig voor het sjouwen van meubels of juist een technisch ingesteld iemand die al jouw lampen kan ophangen en je meubels in elkaar zet? De verhuishulp kan voor meerdere taken worden ingezet maar als wij een idee hebben van jouw plannen dan zijn wij nog beter in staat om exact op jouw wensen in te spelen.

 

Ervaren verhuishulp

De verhuishulp van Truckit zijn ervaren verhuisspecialisten. Zij weten als geen ander hoe je het beste verhuist en weten van aanpakken. Zij hebben de benodigde verhuismaterialen tot hun beschikking waardoor jouw verhuisklus razendsnel verloopt.

Je bent met de verhuishulp van Truckit binnen mum van tijd verhuisd. Op deze manier hoef jij zelf veel minder fysiek werk uit te voeren en kun jij je richten op het geven van aanwijzingen.

 

Particulier en zakelijk

Onze verhuishulp kan voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen worden ingezet. Alle ingehuurde verhuishulp is representatief, behulpzaam en steekt de handen graag uit de mouwen. Onze verhuizers laten er geen gras over groeien en behandelen jouw spullen met de grootste voorzichtigheid. Op deze manier zijn je spullen altijd veilig met de verhuishulp van Truckit.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Voordelige verhuishulp inschakelen

De tarieven van de voordelige verhuishulp van Truckit zijn zeer aantrekkelijk. Op deze manier hoef jij geen vrienden of familieleden lastig te vallen en houd jij volledig de regie over je verhuizing tegen minimale kosten.

 

Boek verhuishulp online

Maak het jezelf gemakkelijk en huur een verhuisbusje via Truckit inclusief verhuishulp. Reserveer online op onze website en vermeld hierbij dat je een verhuishulp wilt inschakelen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Op deze manier hoef jij je een stuk minder zorgen te maken over jouw verhuizing en is deze snel voorbij.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met jouw verhuizing.

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?