Inpakservice

Zie je ertegenop om al je spullen in- of uit te pakken tijdens je verhuizing? Inpakken is een belangrijk onderdeel van een verhuizing en is een klus die zeker niet mag worden onderschat. Het is handig om alles juist te sorteren zodat al je spullen direct op de juiste plek terecht komen op je nieuwe adres, maar daarnaast is het vooral belangrijk dat zaken op zo’n manier worden ingepakt dat ze niet beschadigen tijdens het verhuizen. Daar kunnen onze inpak specialisten je feilloos bij helpen: razendsnel, professioneel en secuur.

 

Bereken direct hoeveel het kost
Depositphotos_5024525_XL

Professionele inpakservice

Een verhuizing brengt risico’s met zich mee voor spullen die niet juist zijn ingepakt. Zeker als een doos met losse spullen vele kilometers in een verhuiswagen staat. Het is daarom van groot belang dat je al je spullen netjes hebt ingepakt. Dat kan best wel eens een uitdaging zijn, zeker wanneer met minder ervaring en als je niet de juiste spullen tot je beschikking hebt.

De inpak specialisten van Truckit zijn getraind in het spullen in- en uitpakken voor verhuizingen. Zij weten precies hoe jij het beste jouw spullen kunt inpakken zodat ze schadevrij op je nieuwe adres aankomen.

 

Slim inpakken met ervaring

Inpakken is een kwestie van ervaring en de juiste materialen gebruiken. Noppenfolie gebruiken bij breekbare spullen, inpakpapier voor gevoelige voorwerpen en alles zo vastzetten dat er niets kan bewegen of schuiven. Op deze manier kan het een en ander tegen een stootje.

De inpak specialisten van Truckit huur je flexibel per kwartier in (met een minimum van 3 uur). Wanneer ze toch bezig zijn met inpakken, kunnen zij ook met gemak worden ingezet voor andere verhuisklussen zoals sjouwen, demonteren van meubels of het dichten van boorgaten. Zo heb je precies de hulp die je nodig hebt en betaal je niets te veel.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Interesse in de inpakservice van Truckit? Huur dan onze inpakspecialisten in, precies voor de tijd dat je ze nodig hebt voor jouw inpakklus. Heb je nog andere zaken nodig zoals een verhuisbusje? Die huur je er net zo snel en eenvoudig via onze verhuurpagina.

Heb je nog meer ondersteuning nodig bij je verhuizing? Vraag dan een offerte aan en we sturen je direct een scherpe aanbieding. Of neem contact met ons op via het contactformulier of de telefoon. Onze medewerkers staan altijd klaar voor je.

 

Vlot en zorgeloos verhuizen?