Montageservice

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, want je moet niet alleen van alles in- en uitpakken, sjouwen en verhuizen. Ook moet je grote meubels uit elkaar halen omdat ze anders niet verhuisd kunnen worden, zoals grote kasten, bedden en tafels. Het demonteren en monteren kan een aardige klus zijn, zeker als je hier weinig ervaring mee hebt. Onze vakmannen zijn erg bedreven in het uit elkaar halen en in elkaar zetten van jouw meubels. Maak daarom gebruik van onze expertise!

 

Bereken direct hoeveel het kost
Asian woman using hammer for assembling furniture

Zorgeloze montageservice

Sommige meubels kunnen best uitdagend zijn om uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Het is hierbij van groot belang dat je weet hoe je het beste meubels kunt demonteren en monteren. Maar ook het gebruik van het juiste gereedschap is essentieel. Misschien heb je niet het juiste gereedschap of heb je de nodige tijd er niet voor om dit zelf te doen.

Vertrouw dan op de montageservice van Truckit. De montagespecialisten van Truckit halen jouw meubels in een wip uit elkaar en zetten ze net zo snel weer in elkaar. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Op deze manier zijn je meubels praktisch hanteerbaar en eenvoudig te verhuizen.

 

Inzetten voor verschillende verhuisklussen

Niet alleen kun je onze montagespecialisten inzetten voor het demonteren en monteren van meubelstukken. Ook zijn zij erg bedreven in bijvoorbeeld het ophangen van planken, lampen, klokken en schilderijen, maar ook het aansluiten van je wasmachine of wasdroger. Daarnaast kunnen zij ook boorgaten dichten en kleine beschadigingen repareren zodat je oude woning weer netjes wordt opgeleverd.

 

Flexibel inhuren voor montageservice

Je kunt onze montagespecialisten flexibel inhuren per kwartier met een minimum van 3 uur. Zo kun je hen bijvoorbeeld enkele uren inhuren voor het demonteren en vervolgens het monteren van je meubels op je nieuwe adres. Zo betaal je niets te veel en ben je zeker van de hulp die je nodig hebt.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Ook voor andere verhuisklussen

Maar onze montagespecialisten kunnen nog veel meer. Wanneer zij toch op locatie zijn, kunnen zij ook helpen met het sjouwen van dozen en meubels. Dit kunnen zij doen op zowel je oude als je nieuwe adres. Op deze manier heb je gelijk wat extra handjes tot je beschikking.

En wanneer jij je helemaal geen zorgen wilt maken over je verhuizing dan kan Truckit ook je hele verhuizing overnemen. Je spullen worden dan professioneel verhuisd met onze verhuiswagens. Op deze manier kun je in één dag verhuizen en worden al je spullen netjes gemonteerd op de juiste plek in je nieuwe woning.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Interesse in de montageservice van Truckit? Huur dan onze montagespecialisten in. Heb je nog geen verhuisbusje geregeld? Dan huur je die er net zo snel en eenvoudig bij via onze verhuurpagina.

Heb je meer ondersteuning nodig bij je verhuizing en ben je benieuwd wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan en ontvang direct een scherpe aanbieding. Of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoon voor vrijblijvend contact. Onze medewerkers staan altijd klaar voor je.

Vlot en zorgeloos verhuizen?