Verhuisbedrijf Arnhem

Zoek je een vertrouwd verhuisbedrijf in omgeving Arnhem? Dan kun je terecht bij Truckit! Wij zijn immers veel meer dan een verhuisbedrijf; wij staan altijd voor je klaar, denken met je mee en geven je veel mogelijkheden om jouw verhuizing zo comfortabel mogelijk te maken.

Wanneer de verhuisdatum vast staat en je spullen vervoerd moeten worden, dan gaan wij aan de slag voor je. Wij hebben alles in huis om jou te voorzien van professionele begeleiding en dat tegen voordelige tarieven.

 

Vraag nu een offerte aan
verhuisbedrijf arnhem

Comfortabel verhuizen

Om wat voor reden je ook gaat verhuizen, het is belangrijk om een goed doordachte keuze te maken in verhuisbedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van verhuizingen waardoor wij jouw verhuizing zonder problemen en naar volle tevredenheid kunnen laten verlopen. Als professioneel verhuisbedrijf in Arnhem en omstreken weten wij als geen ander hoe stressvol een verhuizing kan zijn.

Comfort vinden wij erg belangrijk en daardoor helpen wij je vanaf het eerste contactmoment door middel van het geven van eerlijk en passend advies over je verhuizing. Daarnaast bieden wij meerdere diensten aan die jouw verhuizing makkelijker maken als je hulp tekortkomt vanuit je eigen kring.

Wat zijn die diensten?

Je kunt bij Truckit terecht voor de volgende diensten:

  • Gehele verhuizing
  • Verhuur verhuisbusje
  • Huren van een verhuislift
  • Inhuren van extra handjes (verhuizers)
  • In- en uitpakservice
  • Demontage en montage meubels

Verhuurservice bestelbusjes

Wanneer je een verhuisbusje huurt van Truckit kun je gratis gebruik maken van een aantal verhuismaterialen die jouw verhuizing een stuk efficiënter maken. Hierdoor proberen wij jou optimaal comfort en efficiëntie te bieden, zodat je verhuizing zo soepel mogelijk verloopt.

Wat ook fijn is om te weten is dat wij elk gewenst model verhuisbus kunnen leveren die ook flexibel ingezet kan worden. Wij passen ons aan op jouw planning zodat je niet afhankelijk bent van een vaste tijd. Wel zo ideaal als je het ons vraagt.

Ben ik verzekerd?

Als verhuisbedrijf is het natuurlijk van belang dat jij bij ons verzekerd bent op het moment dat wij schade veroorzaken aan jouw meubels. Bij ons ben je standaard verzekerd tot een bedrag van maar liefst €100.000.

Je bent verzekerd tijdens zowel het vervoer van je spullen, het laden en lossen en tijdens op- en overslag. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Desondanks is ons team professioneel getraind en ervaren genoeg om uiterst voorzichtig om te gaan met jouw spullen.

Voor meer informatie kijk op onze info pagina betreffende verzekeringen.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Gratis verhuisdozen

Bij Truckit krijg je de beschikking over gratis verhuisdozen. Mocht je onverhoopt een tekort hebben aan verhuisdozen, ook dan kun je op Truckit rekenen. Wij geven je gratis verhuisdozen om voor, tijdens en na je verhuizing te gebruiken. Hierdoor heb je geen enkele moeite met het opbergen van je spullen en kun je gewoon focussen op wat belangrijk voor je is: de verhuizing zelf.

Het blijkt soms nog wel eens lastig te zijn om voldoende verhuisdozen te vinden. Het lenen van verhuisdozen is vaak ook niet echt aan te raden. Allereerst kost het veel moeite en daarnaast is de staat van geleende verhuisdozen soms niet optimaal.

Tijdelijke opslag

Het kan soms voorkomen dat je geen spullen kwijt kunt of wilt bij familie of vrienden. Dat is geen enkel probleem want bij Truckit is het mogelijk om tijdelijke opslag te huren. Hierdoor hoef je niet in de weer met het vinden van extra opslagruimte. Zo kun je in alle rust de focus behouden op je verhuizing.

Wij geven je de mogelijkheid om Truckit te gebruiken als tijdelijke opslag. Jouw spullen worden veilig en zorgvuldig verplaatst zodat jouw spullen veilig en netjes bewaard blijven

Verhuisbedrijf Arnhem?

Truckit adviseert je graag en we staan je graag te woord voor alle vragen die nog niet zijn beantwoord. Wil je hulp of advies over verhuizen in Arnhem? We staan voor je klaar.

Interesse in onze diensten? Kijk dan op onze verhuurpagina of bereken direct je kosten via onze verhuiscalculator. Heb je meer vragen over verhuisbedrijf in Arnhem of een specifieke wens rondom professionele verhuizers in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

 

 

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?