Verhuisbedrijf Nijmegen

Het vinden van een geschikt verhuisbedrijf in Nijmegen en omgeving kan nog wel eens lastig zijn. Er zijn tenslotte ontzettend veel verhuisbedrijven in omgeving Nijmegen waar je uit kunt kiezen. Je weet inmiddels ook dat de prijzen van het inzetten van een verhuisbedrijf ontzettend kunnen variëren. Truckit is een verhuisbedrijf in omgeving Nijmegen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is daarom een slimme keuze!

Truckit is een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in omgeving Nijmegen dat zich inzet om jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien willen wij je ontzorgen tijdens je verhuizing zodat je op de leuke kanten van je verhuizing kunt richten.

 

Bereken direct de kosten van jouw verhuizing
verhuisbedrijf nijmegen

Verhuizen in Nijmegen

Wij bieden je een team professionele verhuizers aan dat kundig is, maar ook communicatief prettig voelt om mee samen te werken. Wij bieden je onze verhuisdiensten aan die ervoor moeten zorgen dat je hele verhuizing een stuk efficiënter verloopt. Bovendien kun je bij Truckit gebruik maken van gratis verhuisdozen.

Mocht je de regie in eigen hand willen houden dan kun je bij een verhuisbus huren rekenen op gratis verhuismaterialen. Ook kunnen wij het gehele verhuisproces onder onze hoede nemen en ervoor zorgen dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt.

Hoe werkt de verhuisverzekering?

Bij ons ben je standaard verzekerd tot een bedrag tot €100.000. Je bent verzekerd voor schade aan je spullen tijdens het vervoer van de spullen, tijdens het laden en lossen van je inboedel. Gelukkig is ons team professioneel getraind en ervaren om jouw spullen met de grootste zorg te verhuizen.

Je bent bij Truckit standaard verzekerd als je gebruik maakt van onze verhuisservice in Nijmegen. Als één van de meest gewaardeerde verhuisbedrijven in Nijmegen is dat een fijne garantie om aan jou te geven.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over verzekeringen.

 

 

 

 

Extra's bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Onze verhuisdiensten

Tijdens de voorbereiding van je verhuizing kun je nagaan of je gebruik wilt maken van onze verhuisdiensten. Onze diensten zijn als volgt:

  • Verhuisbus verhuur
  • Huren van een verhuislift
  • Huren van extra handjes (erkende verhuizers)
  • In- en uitpakservice
  • Demontage en montage van meubels

Je kunt er dus voor kiezen om een verhuislift te huren als je gaat verhuizen naar een woning die zich op een hogere etage bevindt. Mocht je te weinig vrienden of familie hebben kunnen regelen die jou graag helpen met het verhuizen, dan staat ons team met ervaren verhuizers voor je klaar om te helpen. Verder kan Truckit je helpen bij het in- en uitpakken en de demontage en montage van meubels. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden.

Verhuisbedrijf Nijmegen nodig?

Neem dan contact op met Truckit. We staan je graag te woord voor alle vragen die jij hebt over verhuizingen van of naar Nijmegen.

Heb je meer vragen over verhuisbedrijf Nijmegen of een specifieke wens over jouw verhuizing in de omgeving Nijmegen? Neem dan contact met ons op of bereken direct je kosten via onze verhuiscalculator. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

 

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 748 recensies
js_loader