Inboedel opslag

Tijdelijk uw inboedel opslaan? Bij een verhuizing kan het voorkomen dat je niet direct kunt intrekken in je nieuwe woning. Je moet je oude woning bijvoorbeeld opleveren maar op de sleutels van je nieuwe woning moet je nog even wachten. Dan is het prettig als jij jouw spullen tijdelijk op een zekere manier kunt laten opslaan. Bij Truckit staan al je spullen veilig en wachten ze op jou wanneer jij de sleutels van je nieuwe woning hebt. De tijdelijke inboedel opslag van Truckit is daarom volledig beschermd, veilig en betaalbaar.

 

 

Bereken direct hoeveel het kost
small business units with orange roller doors

Tijdelijke opslag inboedel

Ons bedrijf beschikt over een eigen opslagplaats waar wij tijdelijk particuliere of zakelijke inboedel kunnen opslaan. Dan kunnen de verhuizers in het oude huis inpakken en komt de inboedel na de opslagperiode netjes naar het nieuwe adres. Zo staan alle spullen toch fijn op tijd bij het nieuwe huis zonder dat je zorgen hebt over de opslag.

Het is verstandig om eerst zorgvuldig te kiezen van wat voor opslag je gebruik wil maken. Bedenk of je voor een korte of lange periode je inboedel wilt opslaan. Dan weet je namelijk beter welke spullen wel of niet in opslag kunnen. Bij Truckit kun je gelukkig voor onbepaalde tijd je inboedel opslaan als je gebruikmaakt van onze verhuisservice.

Met onze tijdelijke opslag is je verhuizing alsnog in een klap geregeld en kun je zorgeloos aanschouwen hoe de verhuizers de inboedel netjes inpakken en aan het eind van de opslagperiode weer tevoorschijn halen. Dan kunnen we direct door met de verhuizing en is het geen probleem om even te wachten op de sleutel van de nieuwe woning.

De kosten van de opslag zijn afhankelijk van de opslagperiode en het volume van de inboedel.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Eenvoudig toegankelijke inboedelopslag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Interesse in de tijdelijke inboedel opslag bij Truckit? Vraag dan een offerte aan op onze website en ontvang direct een scherpe aanbieding.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de telefoon. Onze medewerkers staan altijd klaar voor al jouw vragen.

Vlot en zorgeloos verhuizen?