Verhuisbedrijf Wageningen

Ben je van plan om te verhuizen en ben jij op zoek naar een verhuisbedrijf in Wageningen? Zoek dan niet verder en kies dan voor Truckit! Wij zijn meer dan een verhuisbedrijf, wij staan voor je klaar, denken met je mee en geven je uiteenlopende mogelijkheden om jouw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken.

Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Wageningen, dan ben je bij Truckit op het juiste adres. Wij zijn de ideale partner om te kiezen voor een vlekkeloze verhuizing. Ben je daarom op zoek naar een prijsvriendelijk en kwalitatief goed verhuisbedrijf in Wageningen? Dan zit je goed bij Truckit!

 

 

Vraag nu een offerte aan
237218705_236534138474750_7501645522459661024_n

Verhuizen in Wageningen

Verhuizen met Truckit in Wageningen is altijd de meest voordelige optie. Het voelt vertrouwd aan om te verhuizen met Truckit, terwijl het wel gaat om een professionele verhuizing waar er door middel van kwaliteit, expertise en kennis hard wordt gewerkt om jouw verhuizing op een zo’n goed mogelijke manier te laten verlopen.

Comfort vinden wij erg belangrijk en daardoor adviseren wij je vanaf het begin eerlijk en vakkundig. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij meerdere verhuisdiensten die jouw verhuizing nog makkelijker kunnen laten verlopen. Zeker als je handjes tekortkomt.

Onze verhuisdiensten

Als verhuisbedrijf in Wageningen verlenen wij de volgende verhuisdiensten:

  • Gehele verhuizing
  • Verhuisbus verhuur
  • Huren van een verhuislift
  • Huren van extra handjes (verhuizers)
  • In- en uitpakservice
  • Demontage en montage van meubels

Bij de huur van een verhuisbus leveren wij gratis allerlei verhuismaterialen die jouw verhuizing nog efficiënter doet verlopen. Hierdoor bieden wij jou optimaal comfort, zodat je verhuizing zo soepel mogelijk verloopt.

 

 

Extra's bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Tijdelijke opslag

Indien je Truckit selecteert als jouw verhuisbedrijf in Wageningen, dan is het goed om te weten dat je bij ons ook terecht kunt voor de tijdelijke opslag van je spullen. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je geen spullen meer kwijt kunt bij familie of vrienden.

Met onze tijdelijke opslag heb je zelf alles in eigen hand en kun je er zo lang of kort als jij wilt gebruik van maken. Hierdoor hoef je niet op zoek te gaan naar extra opslagruimte en kun jij je volledig richten op je verhuizing zelf.

Neem contact met ons op

Zoals je kunt zien, denken wij graag met je mee. Bovendien staat onze dienstverlening volledig in het teken van het verzorgen van een vlekkeloze verhuizing waarmee je een fijne verhuiservaring hebt. Zo kun jij je richten op de inrichting van je nieuwe woning of de kennismaking met je nieuwe buren.

Heb je meer vragen over verhuisbedrijf in Wageningen of heb je een specifieke wens rondom verhuizingen in Wageningen? Neem dan contact met ons op of gebruik onze verhuiscalculator en bereken direct je kosten. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

 

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 748 recensies
js_loader