Alle services

Truckit biedt veel aan. Hieronder is te zien welke services wij onder andere verzorgen. Of het nu gaat om een verhuizing die je zelf wilt regelen maar je hebt een bus nodig of een hele verhuizing die je door ons wilt laten verzorgen, voor iedereen hebben we een geschikte oplossing. Bij Truckit gaan we uitdagingen niet uit de weg en regelen we jouw verhuizing vliegensvlug. Door onze ervaring doen wij ook speciale verhuizingen zoals die van een piano. Heb je nog specifieke wensen dan kun je altijd contact met ons opnemen voor verhuizingen of verhuur.

 

Bereken direct hoeveel het kost
237218705_236534138474750_7501645522459661024_n
verhuizing huishouden

Particuliere verhuizing

Verhuizen hoeft zeker niet stressvol te zijn. Gun jezelf daarom de rust en laat dit over aan de vakmensen van ons verhuisbedrijf.

lees meer
bedrijfsverhuizingen zakelijke verhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Wil je over naar een nieuw bedrijfspand? Wij zorgen ervoor dat dit snel en soepel gebeurt, zodat je de werkzaamheden snel kunt voortzetten.

lees meer
seniorenverhuizing seniorenverhuizers

Seniorenverhuizing

Voor senioren kan verhuizen extra ingrijpend zijn. Daarom bieden we bij seniorenverhuizingen volledige begeleiding en nemen we de complete coördinatie op ons.

lees meer
pianovervoer pianotransport pianoverhuizing

Pianoverhuizing

Een piano is zwaar én gevoelig voor schokken en temperatuurverschillen. Wij verplaatsen jouw piano of vleugel zonder problemen naar zijn nieuwe bestemming.

lees meer
verhuislift service ladderlift

Verhuisliftservice

Woon je op bijvoorbeeld de derde verdieping? Dan is het niet altijd ideaal om de meubels via de trap te verhuizen. In sommige gevallen biedt een verhuislift huren een fijne oplossing.

lees meer
handyman montageservice

Montageservice

Wij kunnen grote meubelstukken uit elkaar halen en in elkaar zetten. Op deze manier ben je hier zelf geen tijd aan kwijt.

lees meer
inpakservice inpakhulp verhuizing

Inpakservice

Heb je hulp nodig bij het inpakken van de verhuisdozen? Onze verhuizers kunnen je helpen om jouw inboedel veilig en netjes op te bergen in verhuisdozen.

lees meer
opslag self-storage inboedelopslag

Inboedelopslag

Ben je bezig met renoveren of wacht je tot jouw nieuwe woning wordt opgeleverd? Het is mogelijk om jouw inboedel tijdelijk op te slaan in onze veilige opslag.

lees meer
privateisland 2 icons_truck

Verhuurservice

Ga je zelf verhuizen of iets vervoeren? Bij Truckit staan we voor je klaar met elk formaat verhuiswagen voor jouw klus.

lees meer
meubeltransport meubelvervoer

Meubeltransport

Heb je een zwaar meubel of een oude stoel die van A naar B moet? Wij regelen het vliegensvlug voor je!

lees meer
internationale verhuizing buitenland

Internationaal

Verhuizen buiten Nederland? De experts van Truckit staan voor je klaar om alles voor je te regelen voor jouw internationale verhuizing.

lees meer
studentenverhuizing studentenverhuizers

Studentenverhuizingen

De juiste studentenkamer gevonden? Truckit helpt je al je spullen snel en efficiënt te verhuizen naar je nieuwe kamer.

lees meer