Kosten verhuisbedrijf

Wat zijn de kosten van een verhuisbedrijf? Dat is een vraag die vele mensen willen weten wanneer ze verhuizen. Vaak denken mensen dat een verhuisbedrijf inhuren duur is en daarom besluiten ze om de verhuizing zelf te regelen met de hulp van vrienden en familieleden. De vraag is echter of dit nu wel de juiste keuze is.

De kosten van een verhuisbedrijf zoals Truckit blijken meestal enorm mee te vallen. Wanneer jij jouw verhuiskosten uitrekent via onze handige verhuiscalculator, dan weten wij zeker dat je ons overweegt in te schakelen om jouw verhuizing te verzorgen. Voor deze kosten heb je een veel meer ontspannen verhuizing en hoef jij niets te regelen, geen hulp te vragen of hulpmiddelen te lenen.

Je kunt er vanop aan dat de verhuisspecialisten jouw verhuizing professioneel en snel doen en dat tegen lage verhuiskosten.

 

Bereken de kosten van een verhuisbedrijf

Kosten verhuisbedrijf vallen enorm mee

Wij hebben onze verhuiscalculator in het leven geroepen zodat je gratis en vrijblijvend de kosten van jouw verhuizing kunt uitrekenen. Hierdoor hebben veel nieuwe klanten voor Truckit gekozen doordat zij positief verrast werden van de meevallende kosten van een professioneel verhuisbedrijf.

Voorheen deden deze mensen een verhuizing zelf met de hulp van vrienden en familie. Zij dachten dat een verhuisbedrijf veel duurder was. Sommige mensen durven de verhuiskosten ook niet telefonisch aan te vragen bij een verhuisbedrijf. Bang om toch overgehaald te worden of zij schamen zich om nee te zeggen omdat de verhuiskosten boven het verhuisbudget uitkomen.

Dat is dus totaal niet nodig bij Truckit. Allereerst is ons professionele verhuisbedrijf goedkoop. Wij werken efficiënt, hebben geen groot hoofdkantoor, hoeven geen contributie te betalen aan zogenaamde erkenningen en bovendien doen wij geen dure reclamecampagnes die uiteindelijk ook gewoon door de klant betaald moeten worden.

Daarnaast is het bij Truckit mogelijk om laagdrempelig zelf achter de computer te achterhalen wat de kosten zijn van jouw verhuizing als je dit laat verzorgen door Truckit. Je dient nauwkeurig op te geven wat je verhuist en vervolgens krijg je de totale verhuisprijs te zien. Ga je akkoord met de prijs, dan kun je de uitbesteding van jouw verhuizing definitief maken en jouw verhuizing inplannen.

Verhuisbedrijf voor alle soorten verhuizingen

Truckit heeft ervaring met allerlei soorten verhuizingen en voor elke soort verhuizing hebben wij een speciale werkwijze. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing, senioren verhuizing, studenten verhuizing of internationale verhuizing. Jij hoeft je op deze manier geen zorgen te maken over jouw verhuizing en de bijkomende uitdagingen, laat dat maar aan Truckit over!

Verhuislift indien nodig

Soms is een lift te klein of helemaal niet aanwezig en door de verhuisliftservice worden je spullen snel en veilig naar beneden of naar boven gebracht. Truckit beschikt over een professionele verhuislift om een verhuizing tot vijfhoog te verzorgen. Bevind jij je op een nog hogere verdieping? Ook geen probleem, daar hebben wij andere handige oplossingen voor die zeer voordelig zijn maar net zo effectief.

Verhuisservice in heel Nederland

Truckit heeft ervaring met verhuizingen door heel Nederland. De meeste verhuizingen verzorgen wij in de regio Gelderland, maar ook gaan wij regelmatig naar de Randstad of zelfs de Waddeneilanden om daar een verhuizing te verzorgen. Ook internationale verhuizingen kun je aan Truckit overlaten.

Voordelen bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Verzekerd tot €100.000

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Optioneel: inpakservice en montageservice

De kosten van een verhuizing hangen voor een groot deel samen met wat je door ons laat doen en wat je zelf doet. Wij helpen je graag een handje of wij nemen je verhuizing van A tot Z over, inclusief het in- en uitpakken van alle verhuisdozen. Door het een en ander zelf te doen kun je natuurlijk besparen op je verhuiskosten. Je weet in ieder geval wel zeker dat onze specialisten elke dag verhuizen en alle klussen en taken in een fractie van de tijd doen dan dat jij er zelf aan zou besteden.

Voor elk budget heeft Truckit een oplossing: hoe klein of groot je verhuisbudget ook is. Met Truckit weet je in ieder geval zeker dat wij eerlijke prijzen hanteren zodat je niets te veel betaalt. De kosten van ons verhuisbedrijf vallen daarom reuze mee en niet voor niets besluiten steeds meer mensen om Truckit in te schakelen voor professionele, voordelige verhuizingen.

Bereken de kosten van een professioneel verhuisbedrijf

Ben je benieuwd wat jouw verhuizing kost wanneer het wordt verzorgd door een professioneel verhuisbedrijf zoals Truckit? Bereken de kosten van jouw verhuizing snel en gemakkelijk via de verhuiscalculator op onze website. Bereken direct wat jouw verhuiskosten zijn en zo kun je jouw verhuizing direct inplannen.

Heb je vragen over de verhuisservice van Truckit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuisdiensten.

Vlot en zorgeloos verhuizen?