Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen kun je wel aan Truckit overlaten. Met Truckit is jouw particuliere verhuizing in goede handen en ontnemen we je een groot deel van de stress die bij een verhuizing komt kijken. Onze vakkundige verhuizers halen al het zware werk uit jouw handen en zorgen ervoor dat je particuliere verhuizing snel, betrouwbaar en bovenal betaalbaar wordt geklaard!

 

Bereken direct hoeveel het kost
Family in new flat during relocation

Professioneel je verhuizing regelen

Bij Truckit weten we exact wat voor impact een verhuizing heeft. Allereerst het inpakken en afscheid nemen van je oude woning maar soms ook het vele werk dat nog in je nieuwe woning te doen is. Ook al is het intrekken in je nieuwe woning meestal ontzettend leuk en spannend, het verhuizen zelf is een hoop werk. Het brengt ook de nodige stress met zich mee. Het is fijn als je daar wat hulp bij krijgt zodat je met een positief gevoel terug kan kijken op je verhuizing.

 

Je particuliere verhuizing in goede handen

Daar kunnen wij je bij helpen, want Truckit is een energiek verhuisbedrijf dat je graag de perfecte service verleent. Daarnaast weten we precies hoe je een particuliere verhuizing aanpakt. Je verhuist misschien enkele keren in je leven en wij doen dit per slot van rekening elke dag.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je spullen. Wij zorgen ervoor dat jouw kostbare bezittingen snel, veilig en zonder beschadigingen van je oude naar je nieuwe woning worden verhuisd. En als je hulp nodig hebt bij het in- en uitpakken of het in elkaar zetten van je meubels, dan draaien wij daar onze hand ook niet voor om. Jij bepaalt zelf welke hulp je nodig hebt.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed Verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Goed geplande particuliere verhuizing

Alles draait om de planning bij een particuliere verhuizing. Als dit goed is ingeregeld, dan kun je met gemak in één dag verhuizen. Onze verhuizers helpen je hiermee om een hoop verhuisstress te voorkomen. Tijdens de verhuizing zelf kun jij je dan ontspannen richten op het afscheid van je oude buren en het inrichten van je nieuwe huis.

Zoals gezegd is de planning van groot belang en we helpen je graag om alles goed te plannen wanneer je gaat verhuizen. Met checklists, maar ook door aan te geven wanneer wij iets van je verwachten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En komt er toch een verrassing om de hoek kijken? Geen probleem, wij lossen het zo voor je op.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Truckit biedt verschillende oplossingen voor uiteenlopende particuliere verhuizingen. Wanneer je toch besluit je verhuizing zelf te organiseren, dan kun je bij ons ook een ruime verhuiswagen huren.

Heb je al een bus en ben je op zoek naar wat extra handen? Dan kun je bij Truckit ook enkele professionele verhuizers per uur inhuren. Onze verhuizers helpen je met ontruimen, sjouwen, demonteren, monteren en al die andere klussen die bij een verhuizing komen kijken.

Of wil je dat wij alles voor je regelen van in- tot uitpakken? Dat kan natuurlijk ook! Als het nodig is regelen we ook een verhuislift om je particuliere verhuizing echt snel en veilig te regelen.

 

Goedkoop verhuizen

Truckit werkt efficiënt en transparant waardoor je goedkoop en eenvoudig kunt verhuizen. Met behulp van onze verhuiscalculator heb je al een idee wat de kosten van je particuliere verhuizing ongeveer zullen zijn. Wij maken graag een gedetailleerde offerte voor je.

Heb je meer vragen of een specifieke wens, dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Vlot en zorgeloos verhuizen?