Verhuisbedrijf Ede

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Ede en omstreken? Dan ben je bij Truckit aan het juiste adres! Wij zijn hét verhuisbedrijf in Ede; alles wat wij doen staat in het teken van het organiseren van een zorgeloze verhuizing voor jou. We denken graag met je mee, bieden je vele mogelijkheden rondom verhuizingen en zorgen voor duidelijke afspraken. Bovendien zijn wij prijsvriendelijk, professioneel en een betrouwbare partner om jouw verhuizing in Ede te verzorgen.

 

Vraag nu een offerte aan
verhuisbedrijf ede

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Ede?

Truckit staat bekend als hét verhuisbedrijf in de regio Ede. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en je zult zien dat wij de ideale partner zijn voor jouw verhuizing.

Zorgeloos verhuizen in Ede

Comfort vinden wij erg belangrijk en daardoor helpen wij je vanaf het begin door middel van het geven van eerlijk en passend advies over jouw verhuizing. Wij bieden bovendien meerdere diensten aan die jouw verhuizing makkelijker maken. Dat is zeker handig wanneer je tijd tekortkomt of geen familieleden of vrienden kunt regelen die je helpen.

Gaat u binnenkort verhuizen? Met onze verhuisservice kan je gebruik maken van gratis verhuisdozen indien je zelf geen of te weinig verhuisdozen hebt. Daarnaast zijn er genoeg andere opties om jouw verhuizing naar een nieuwe woning zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Inboedel verzekerd

Als professioneel verhuisbedrijf in Ede is het natuurlijk van groot belang dat jij bij ons verzekerd bent, mochten wij onverhoopt schade veroorzaken aan jouw meubels. Bij ons ben je daarom standaard verzekerd tot een bedrag van maar liefst €100.000.

Je bent niet alleen verzekerd tijdens het vervoer van je inboedel maar ook tijdens het laden en lossen. Ons team professionele verhuizers is getraind en ervaren genoeg om voorzichtig om te gaan met jouw spullen. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje en daarom zorgen wij voor een zeer ruime dekking. Dat werkt toch wel een stuk comfortabeler. In onze ogen klinkt dit als een echte win-win situatie.

Voor meer informatie kijk op onze pagina over verzekeren.

 

 

 

 

Extra's bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Zorgenvrij huren

Hou je liever zelf de regie, dan kun je ook alleen een verhuisbusje huren. Op het moment dat je ons benadert voor het huren van een busje, dan verlenen we passend advies en zorgen wij ervoor dat onze busjes flexibel ingezet kunnen worden.

Truckit biedt verschillende modellen aan zodat je precies de verhuisbus kunt vinden die je nodig hebt. Dat is de kracht van ons bedrijf waarmee wij jou graag van dienst zijn. Dat is waarom wij bekend staan als het verhuisbedrijf in Ede!

Bovendien voorzien wij jou van gratis verhuismateriaal waardoor je als een professionele verhuizer kunt verhuizen. Denk hierbij aan een steekwagen, een meubelhondje, verhuisdekens en spanbanden. Dat maakt verhuizen een stuk eenvoudiger.

Verhuisbedrijf in Ede en omgeving nodig?

Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord voor alle vragen die je hebt over jouw verhuizing.

Wilt u meer weten? Kijk onze verhuurpagina of bereken direct je kosten met onze verhuiscalculator. Heb je meer vragen over verhuisbedrijf Ede of een specifieke wens rondom verhuizingen in Ede? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 775 recensies
js_loader