Piano verhuizen

Een piano of vleugel verhuizen doe je natuurlijk via Truckit. Truckit is namelijk een van de weinige verhuisspecialisten voor piano’s. Wij doen er alles aan om je piano schadevrij op de plaats van bestemming te krijgen. Een piano is zo gevoelig dat een verhuizing met de grootste zorgvuldigheid dient te gebeuren. Onze kennis en ervaring komt goed van pas, aangezien een ongelukje soms blijvende schade met zich meebrengt. Het verhuizen van piano’s via Truckit is daarom secuur, vertrouwd en ook betaalbaar.

 

Bereken direct hoeveel het kost
piano in a n empty room.3d rendering

Piano laten verhuizen zonder zorgen

Een verhuizing regelen zou je tot op zekere hoogte zelf kunnen doen. Als je daar tijd voor en zin in hebt natuurlijk. Een piano verhuizen is echter van een andere orde. Dat moet je echt aan professionals overlaten.

Je hebt 2 tot 4 verhuizers nodig om een piano goed en veilig op te tillen. Daarnaast heb je ook het juiste materiaal nodig om de piano van zijn plek te krijgen en te verplaatsen. Het vergt ook ervaring om dit het beste uit te kunnen voeren.

Een klein foutje kan al kostbare gevolgen met zich meebrengen. En dan is het nog maar net de vraag of de verzekering wel uitbetaalt. De woonverzekering dekt vaak al niet meer tijdens een verhuizing. En een verhuisverzekering biedt vaak alleen dekking als de verhuizing door professionals wordt uitgevoerd.

Daarom is het risico te groot om zelf aan de slag te gaan. Pianoverhuizingen en het bijbehorende piano transport zijn vaak niet eens zo duur. Het loont daarom vaak niet eens de moeite om zelf aan de slag te gaan. Door ons in te schakelen kun je onbekommerd je piano laten verhuizen en nemen we al je zorgen weg.

 

Piano verhuizen met onze hulp

Een piano verhuizen kun je natuurlijk zelf coördineren al dan niet met onze hulp. Maar waarom zou je dit risico nemen? Zeker als je jouw piano gaat verhuizen via Truckit je ook gelijk verzekerd bent. Een piano verhuizing pakken we in 3 stappen aan:

Allereerst tillen wij de piano voorzichtig op en zetten het op een zogenaamde pianokar, hiermee kunnen obstakels zoals drempels eenvoudig worden overwonnen. Vervolgens wordt een combinatie van wikkelfolie en dekens gebruikt om je piano te beschermen. Staat je piano op een verdieping en is er geen interne lift aanwezig? Dan zetten wij een verhuislift in waarop de piano stabiel wordt neergezet.

In de verhuiswagen wordt een speciale methode toegepast om je piano veilig neer te zetten. Hierbij wordt jouw piano stevig vastgezet met spanbanden. Tijdens het rijden is je piano stabiel en zal hij geen millimeter verschuiven. Ook zorgt de bescherming ervoor dat de piano krasvrij aankomt.

Op je nieuwe locatie word je piano weer op een pianokar geplaatst en vervolgens uitgeladen. Onze pianokar is 100% veilig en veroorzaakt geen lelijke strepen of krassen op de vloer van jouw nieuwe (of oude) woning.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Piano stemmen op nieuwe locatie

Op de nieuwe locatie is het zaak om je piano weer te stemmen. Het is echter wel belangrijk om hier minimaal 1 tot 2 maanden mee te wachten. De piano heeft immers tijd nodig om weer tot rust te komen.

Een piano verhuizing is ingrijpend. Het hout vervormt vaak wat en moet weer in zijn oude positie terecht komen. Wanneer je jouw piano te vroeg stemt, loopt je instrument kans op blijvende schade.

 

Bereken de kosten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze passie is om jouw piano zo snel mogelijk schadevrij te verhuizen. Je wilt immers geen risico lopen met jouw dierbare muziekinstrument. Vraag een vrijblijvende offerte aan om je piano te laten verhuizen door onze professionals. Zo weet je direct wat de kosten voor het verhuizen van je piano of vleugel zullen zijn.

Neem contact met ons op via telefoon of het contactformulier. Wij leggen graag uit hoe we jouw piano verhuizing zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen.

Vlot en zorgeloos verhuizen?