Bedrijfsverhuizingen

Voor bedrijfsverhuizingen ben je bij Truckit aan het juiste adres. Onze verhuisdiensten helpen grote en kleine bedrijven om binnen de kortst mogelijke tijd van locatie te veranderen. Razendsnel om de verstoring van de werkzaamheden zo kort en veilig mogelijk te laten verlopen zodat alle kostbare kantoorinventaris feilloos wordt verhuisd. Onze bedrijfsverhuizingen zijn efficiënt, professioneel en scherp geprijsd en daarom een weloverwogen keuze.

 

Bereken direct hoeveel het kost
Bedrijf_DS_190882970_XL

Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Als ondernemer heb je natuurlijk een hoop aan je hoofd tijdens de verhuisperiode. Truckit weet precies hoe we deze hectische periode voor je kunnen versoepelen. We helpen je op de meest efficiënte manier. Zodat jouw organisatie zo snel mogelijk weer de werkzaamheden kan oppakken op de nieuwe locatie.

 

Goede planning bedrijfsverhuizing

Een zakelijke verhuizing begint met een goede planning. Wij raden aan om ruim voor de verhuizing al een selectie te maken van bedrijfsmiddelen. Wat moet meeverhuisd worden en wat mag weg? Denk hierbij bijvoorbeeld aan zware archieven die niet meer nodig zijn.

Wij zorgen voor verhuisdozen zodat alle medewerkers hun spullen op tijd kunnen inpakken. Met duidelijke labels zorgen wij ervoor dat alleen de spullen die verhuisd moeten worden meegaan. En uiteraard dat ze ook direct op de nieuwe locatie op de juiste werkplek terechtkomen.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Diensten aangepast op jouw wensen

Truckit kan je op verschillende manieren ondersteunen bij je bedrijfsverhuizing. Zo kunnen we de complete coördinatie oppakken. Inclusief het inpakken van je bedrijfsspullen, het vervoer, het uitpakken en weer installeren van je meubilair.

Het kan ook voorkomen dat je liever je eigen personeel inzet. Zo kun je kosten besparen tijdens je bedrijfsverhuizing.

In dit geval nemen wij het transport en ondersteunende apparatuur, zoals een verhuislift, voor onze rekening

Onze professionele verhuizers ondersteunen je snel en vakkundig op de dag van de verhuizing zelf. Zij zijn met meer dan enkel het verplaatsen van goederen tot jouw dienst. Zo zijn onze verhuizers uiterst bekwaam in uiteenlopende taken. Denk aan ontruimen, monteren en demonteren van meubilair en natuurlijk het sjouwen van spullen.

We plannen je bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk in. Zodat de tijd tussen in- en uitpakken zo kort mogelijk is. Hierdoor is de gemiste werktijd nihil en de impact van de verhuizing minimaal.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Truckit is dé expert in bedrijfsverhuizingen. Wij weten precies waar de knelpunten en verbeterpunten in je verhuisplan zitten. Indien nodig komen wij langs voor een vrijblijvende voorbespreking. We leggen je dan voor hoe je jouw bedrijfsverhuizing zo snel en goedkoop mogelijk kunt laten verlopen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je bedrijfsverhuizing helemaal zelf te coördineren. In dat geval kun je ook bij ons terecht. Denk aan een verhuisbus huren of het complete pakket van verhuisbus, verhuizers en verhuislift. Of als je slechts een paar extra handen nodig hebt, dan huur je onze professionele verhuizers per uur in.

Kortom, voor elke bedrijfsverhuizing, groot of klein, biedt Truckit de juiste oplossing. Scherp geprijsd en zeer professioneel. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of bel ons.