Senioren verhuizingen

Een senioren verhuizing is een speciale categorie verhuizingen die wij bij Truckit erg graag uitvoeren. Voor jezelf of je (groot)ouders is een verhuizing vaak een uitdaging met een grote impact. Wij ondersteunen je hier graag bij en nemen de stress zo veel mogelijk weg, zodat degene die verhuist zich snel op zijn gemak voelt in zijn of haar nieuwe woning. Onze senioren verhuizingen zijn daarom razendsnel, persoonlijk en vertrouwd.

 

Bereken direct hoeveel het kost
Depositphotos_413940694_XL

Senioren verhuizen zonder zorgen

Een beslissing om bijvoorbeeld kleiner te gaan wonen kan veel impact hebben. De oude woning waar iemand jaren heeft gewoond moet verlaten worden, dit is vaak een emotionele stap. Op een bepaalde leeftijd is het niet meer zo gemakkelijk om aan nieuwe dingen te wennen. Dat zijn wij ons terdege bewust en hier houden wij ook rekening mee.

Truckit kan de gehele senioren verhuizing voor je regelen. Van het inpakken van alle spullen, het demonteren van meubels en het verhuizen van de spullen naar de nieuwe woning. Maar ook alles uitpakken en meubels weer in elkaar zetten. Wij doen dit op een secure, efficiënte én persoonlijke manier.

Onze verhuizers hebben extra aandacht voor de mens. Wij nemen de tijd om alles haarfijn uit te leggen. Bovendien zorgen we ervoor dat degene die verhuist het gevoel heeft de controle te hebben. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met alle aanwijzingen en hebben we ook de tijd voor een praatje.

 

Verhuizingen op zeer korte termijn

Wij beschikken over alle benodigde materialen en mankracht voor een senioren verhuizing. Daarom kunnen wij een en ander razendsnel inplannen en uitvoeren. Zodat de impact zo klein mogelijk is.

Ook een senioren verhuizing op (zeer) korte termijn is daarom geen probleem voor ons. Wij begrijpen wat er komt kijken bij een senioren verhuizing. Daarom doen wij ons uiterste best om alles voor je in werk te stellen.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed Verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Flexibel en persoonlijk

Gaat het om een verhuizing vanuit een kleine benedenwoning of een grote villa? Of vanuit een seniorenwoning naar een zorginstelling? Wat de omstandigheden ook zijn, geen probleem, wij hebben de capaciteit en materialen om de verhuizing snel en effectief te laten verlopen.

Bovendien kunnen wij eventueel ondersteunen bij het sorteren van spullen en meubels die niet meer gewenst zijn. Dat is zeker noodzakelijk wanneer het een verhuizing naar een kleinere woning betreft. Deze spullen kunnen wij voor je opslaan, verhuizen naar een andere locatie, afvoeren of eventueel doneren.

Over het algemeen nemen wij bij een senioren verhuizing de complete coördinatie en organisatie over. Als je daarentegen onze diensten apart wilt inhuren, dan kan dat natuurlijk ook. Op deze manier houd je de regie zelf in handen.

 

Zelf verhuizen met een beetje hulp

Kies in dit geval voor de benodigde verhuismiddelen op onze website en boek zelf direct, ook hierbij profiteer je van onze uitstekende service. Wanneer je een verhuisbus huurt, dan krijg je diverse transport- en verhuisaccessoires er kosteloos bij. Zo verloopt je verhuisklus een stuk gemakkelijker.

Je kunt kiezen voor een grote of kleine verhuisbus. Afhankelijk van de hoeveelheid te verhuizen spullen en meubels. Zowel onze grote of kleine verhuisbussen bestuur je gewoon zelf met een B-rijbewijs.

Daarnaast kun je kiezen of je één of meerdere verhuizers ter ondersteuning wilt inschakelen. Omdat je onze diensten per uur afrekent ben je altijd zeer voordelig uit.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze doelstelling is dat je senioren verhuizing zo snel en soepel mogelijk verloopt. Deze hectische gebeurtenis heeft immers al genoeg impact. Reken daarom via onze verhuiscalculator uit wat de kosten van een verhuizing zullen zijn. Of vraag een vrijblijvende offerte aan met al je bijzondere wensen.

Neem contact met ons op via telefoon of het contactformulier. Zo leggen wij graag uit hoe we jouw verhuizing zo aangenaam mogelijk kunnen laten verlopen.

Vlot en zorgeloos verhuizen?