Verhuisbedrijf Veenendaal

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Veenendaal? Omdat er veel verhuisbedrijven in Veenendaal klaar staan om jou te helpen met je verhuizing is het soms lastig om een keuze te maken. Waarom zou je voor Truckit moeten kiezen ten opzichte van andere verhuisbedrijven in Veenendaal? Omdat wij ons best doen om jou zo goed en goedkoop mogelijk te verhuizen.

Vraag nu een offerte aan
237218705_236534138474750_7501645522459661024_n

Geschikt verhuisbedrijf in Veenendaal?

Onze verhuisdiensten zijn compleet aangepast op jouw wensen. Dat is ook de reden waarom wij onszelf flexibel opstellen, zodat wij altijd kunnen aansluiten op jouw planning voor de verhuizing. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar en hopen je altijd goed van dienst te kunnen zijn.

Onze verhuisdiensten

Wij stemmen onze verhuisdiensten volledig af op jou. Of je nu jouw hele verhuizing aan ons overlaat of je blijft zelf de regie houden door een verhuisbus te huren. Wij bieden de volgende verhuisdiensten aan:

  • Verhuisbus verhuur
  • Huren van een verhuislift
  • Huren van extra handjes (verhuizers)
  • In- en uitpakservice
  • Demontage en montage service

Truckit geeft jou standaard de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis verhuisdozen. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om goede verhuisdozen te krijgen. Daarom hebben wij verhuisdozen klaar staan voor jouw verhuizing die je gelijk kunt meenemen.

Je kunt de dozen tot een maand na de verhuizing blijven gebruiken. Op deze manier kun je echt op je gemak uitpakken.

Verhuur verhuisbusjes

Wanneer je een busje huurt kunt je gratis gebruik maken van een aantal verhuismaterialen die je verhuizing efficiënter maken. Zo bieden wij je optimaal comfort, zodat je verhuizing zo soepel mogelijk verloopt.

Wat ook fijn is om te weten is dat wij elk gewenst model bestelbus verhuren. Deze kan bovendien flexibel worden ingezet waarbij je niet afhankelijk bent van een vaste inlevertijd.

 

Extra's bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Soepel verhuizen

Als verhuisbedrijf in Veenendaal weten wij als geen ander hoe stressvol een verhuizing kan zijn. Het is ons streven om een positieve ervaring te geven aan jouw verhuizing. Wij focussen ons op wat belangrijk is voor jou, zodat wij jou optimaal kunnen ondersteunen door je te voorzien van de juiste hulpmiddelen.

Samen streven we naar het verzorgen van een verhuizing die vlekkeloos verloopt wat de kans op stress aanzienlijk zal verminderen. Bovendien zorgen we samen voor optimaal resultaat waarbij onze professionals hun werk doen en jij aangeeft wat er moet gebeuren.

Verhuisbedrijf Veenendaal nodig?

Neem dan contact op met Truckit. We staan je graag te woord voor alle onbeantwoorde vragen over verhuizingen. Of maak direct gebruik van de online verhuiscalculator om de kosten van jouw verhuizing in Veenendaal uit te rekenen.

Heb je meer vragen over verhuisbedrijf Veenendaal of een specifieke wens over verhuizen in Veenendaal? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

 

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 789 recensies
js_loader