Verhuisdozen kopen

Verhuisdozen zijn onmisbaar bij elke verhuizing. De verhuisdozen van Truckit zijn stevig en eenvoudig hanteerbaar door het handige auto-lock systeem. Zo klap je de verhuisdozen gemakkelijk uit en weer in elkaar zonder de dozen te hoeven vouwen. Op deze manier maak je jouw verhuizing een stuk leuker en eenvoudiger. Naast normale verhuisdozen koop je bij Truckit ook speciale verhuisdozen zoals boekendozen en verhuisdozen voor kleding. Wij denken graag met je mee om je verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Bekijk ons assortiment verhuisdozen en bestel online
Depositphotos_183845130_XL

Stevige verhuisdozen voor jouw verhuizing

Kies je voor verhuisdozen lenen of gratis dozen bij de supermarkt halen? Goedkope oplossingen voor je verhuizing zijn natuurlijk handig als je een klein verhuisbudget hebt maar het is wel een hoop gedoe om je verhuisdozen op deze manier te regelen. Je maakt je verhuizing er bovendien niet gemakkelijker op. De verhuisdozen van Truckit zijn echter helemaal niet duur waardoor je beter hiervoor kunt kiezen.

Gratis verpakkingsdozen zijn waarschijnlijk allemaal van een ander formaat zodat ze niet gemakkelijk stapelbaar zijn. Niet-stevige en overvolle dozen zorgen ervoor dat deze van elkaar afglijden. Dat maakt een verhuizing al een stuk lastiger. En oude geleende verhuisdozen hebben vaak ook al een zwaar leven achter de rug zodat ze net tijdens jouw verhuizing uit elkaar vallen.

Doe jezelf daarom een plezier en koop verhuisdozen voordelig bij Truckit. Dan hoef je ook niet van alles te regelen. Je koopt precies het aantal verhuisdozen dat je nodig hebt. En je bent er zeker van dat je verhuizing een stuk eenvoudiger verloopt met de verhuisdozen van Truckit.

Stapelen van verhuisdozen

Het grootste voordeel van verhuisdozen is dat je ze gemakkelijk kunt stapelen. Op deze manier zet je met gemak 3 tot 4 verhuisdozen op een steekwagen. Het brengen van de verhuisdozen naar jouw verhuisbusje gaat op deze manier een stuk eenvoudiger en sneller.

Dat is nog eens wat anders dan moeizaam slappe kartonnen dozen van allerlei formaten stapelen. Je zult net zien dat ze in je voortuin van je steekwagen afglippen. Dan kan je al je spullen weer bij elkaar rapen.

 

Gemakkelijk vervoeren

Ook in het verhuisbusje zelf is het een genot om de verhuisdozen van Truckit te stapelen. Je weet precies waar je alles neer kunt zetten. Zo hoef je niet te puzzelen waar welke doos past. Het is op deze manier handig inladen met de verhuisdozen van Truckit.

Bij het stapelen is het slim om zware verhuisdozen onderaan de stapel te plaatsen. De lichtste dozen worden bovenaan de stapel gezet. Zo staan alle verhuisdozen ook gelijk stevig gestapeld in je verhuisbusje. De verhuisdozen kunnen op deze manier niet verschuiven tijdens de verhuisrit, daardoor is de kans op schade minimaal. Ook al neem je een bocht of verkeersdrempel net iets te snel of hard. Je veroorzaakt zo geen beschadigingen aan je spullen tijdens je verhuisrit.

Ideaal voor kwetsbare spullen

Verhuisdozen zijn geschikt voor al jouw spullen maar met name kwetsbare spullen of breekbare spullen zijn uitermate goed beschermd in de kartonnen dozen van Truckit. Zo breng je al je kostbare spullen veilig en schadevrij naar je nieuwe woning.

Ook voor zwaardere spullen heeft Truckit speciale verhuisdozen. Een doos vol met boeken bijvoorbeeld kan een aardig totaalgewicht opleveren. Dat is lastig tillen en bovendien loop je de kans dat de doos uit elkaar valt.

Met een extra stevige verhuisdoos voorkom je dat. Daarnaast is het aan te bevelen om zware spullen te verdelen zodat ook het gewicht netjes verdeeld wordt over verschillende verhuisdozen.

Tijdelijk opslaan van verhuisdozen

Besluit je om je spullen in een tijdelijke opslag neer te zetten? Wil je er zeker van zijn dat al je spullen netjes bewaard blijven? Dan weet je zeker dat met de verhuisdozen van Truckit al je spullen veilig opgeslagen worden. Al je persoonlijke bezittingen zitten droog, schoon en stofvrij in de stevige verhuisdozen van Truckit.

Je stapelt de verhuisdozen bovendien met gemak vele rijen hoog. Op deze manier maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van de ruimte die je tot je beschikking hebt. En vooral ook de hoogte van je opbergruimte waar vaak winst te behalen is.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Ideaal voor kwetsbare spullen

Herbruikbare verhuisdozen

De verhuisdozen van Truckit zijn zo stevig dat ze meerdere malen herbruikbaar zijn. Ideaal om bepaalde spullen permanent op te slaan in je opbergruimte, kelderbox, garage of schuur. Maar mocht je binnen afzienbare tijd weer verhuizen dan kun je de verhuisdozen met gemak nog een keer gebruiken.

Hou er wel rekening mee dat de stevigheid van een verhuisdoos verloren gaat wanneer deze nat is geworden of er iets afscheurt. Dan kun je die ene kapotte verhuisdoos beter vervangen en een nieuwe verhuisdoos kopen.

 

Inpakmaterialen

Ook voor inpakmaterialen ben je bij Truckit aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld noppenfolie om breekbare spullen extra te beschermen en met ons inpakpapier en vakverdeling kun je glaswerk gemakkelijk inpakken.

Bij Truckit vind je ook matrashoezen zodat jouw matras niet vervuild raakt. Op deze manier weet je zeker dat je jouw matras op verantwoorde wijze verhuist.

 

Goedkoop verhuisdozen kopen

Met de verhuisdozen van Truckit kun je met een gerust hart beginnen met verhuizen. Je weet immers zeker dat je het verhuismateriaal hebt dat nodig is om je verhuizing op rolletjes te laten verlopen. Zorg ervoor dat je de verhuisdozen op tijd in huis hebt zodat je tijdig kunt starten met inpakken. Doe dit wel met een duidelijke gedachte zodat alles in je nieuwe woning ook direct op de juiste plek terecht komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan duidelijke labels die je hierbij kunnen helpen.

 

Verhuisdozen kopen bij Truckit

Maak het jezelf gemakkelijk en koop verhuisdozen bij Truckit. Kom langs om je verhuisdozen direct mee te nemen of bel om ze alvast voor je opzij te laten leggen. Zo heb je in ieder geval een zorg minder over jouw verhuizing.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met jouw vragen over jouw verhuizing.

Snel en gemakkelijk een busje huren?