Gratis verhuismateriaal

Wanneer je verhuist is er heel veel te regelen. Als je geen grote wagen hebt of niemand kent met een bestelbusje dan moet je zelf een verhuisbusje huren. Bij Truckit kun je terecht voor allerlei soorten verhuisbusjes waarbij wij topservice leveren en al onze verhuisbusjes standaard afleveren met gratis verhuismateriaal, zoals een steekwagen, een meubelhondje, spanbanden en verhuisdekens. Dan hoef je dat in ieder geval niet meer te regelen.

 

Nu een busje huren
Depositphotos_181551014_L

Zorgenvrij huren met gratis verhuismateriaal

Je hebt al genoeg te regelen tijdens je verhuizing. En we weten allemaal dat een verhuizing pas echt op rolletjes loopt wanneer je het juiste verhuismateriaal hebt. Met een steekwagen en een meubelhondje zorg je ervoor dat je verhuisdozen en meubels eenvoudig van je woning naar je verhuisbusje brengt.
En tijdens het transport zijn verhuisdekens en spanbanden onmisbaar om al je inboedel tijdens de verhuisrit zelf goed vast te zetten zodat er geen beschadigingen ontstaan.
Het is een gedoe om dit allemaal zelf te regelen en het zou zonde zijn als je niet de beschikking hebt over deze gratis verhuis materialen. Het maakt je verhuizing zo veel gemakkelijker. Daarom worden alle verhuisbusjes van Truckit kosteloos geleverd met:

  •  steekwagen
  •  meubelhondje
  • verhuisdekens
  •  spanbanden

Bij Truckit kun je uiteraard ook verhuisdozen en inpakmaterialen kopen waarmee je jouw verhuizing nog eenvoudiger maakt.

 

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoekTen. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Flexibele inzet verhuisbusje

Naast gratis verhuismateriaal proberen we ook zo veel mogelijk met je mee te denken. Wanneer je verhuizing niet verloopt zoals je gehoopt had dan zetten wij alles op alles zodat jij je verhuisbusje wat langer kunt gebruiken. Dan kan je met een gerust hart je verhuizing succesvol afronden. Mede dankzij het gratis verhuismateriaal wat je dan natuurlijk ook gewoon kan blijven gebruiken.

 

Extra handjes nodig?

Heb je extra handjes nodig bij je verhuizing? Misschien wil je geen beroep doen op vrienden of familieleden of heb je jouw verhuizing een beetje onderschat? Geen nood, Truckit probeert jou dan ook te ondersteunen met onze professionele verhuizers, ook al is het nog op dezelfde dag. Wij denken graag met je mee!

 

Huur een verhuisbusje via Truckit

Maak het jezelf gemakkelijk en huur een verhuisbusje via Truckit. Reserveer online of bel om je reservering direct vast te leggen. Op deze manier heb je een zorg minder over jouw verhuizing.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met jouw verhuizing.

Snel en gemakkelijk een busje huren?