Een verhuisbusje in 5 stappen huren

Wil je graag een verhuisbusje huren? Dit kan bij Truckit in 5 eenvoudige stappen:

Selectie

Bekijk ons brede aanbod van verschillende voertuigen en selecteer het verhuisbusje dat je nodig hebt voor jouw klus. Al onze verhuisbusjes worden standaard geleverd met gratis verhuismaterialen.

Alle tarieven zijn inclusief BTW, WA-verzekering en pech- en personenhulp voor ongevallen of ziekten in grote delen van Europa. De huurtarieven zijn exclusief brandstof- en kilometerkosten.

Reserveren

Nadat je het juiste voertuig hebt gevonden, kun je het reserveren via de website. Mocht je aanvullende vragen hebben, neem dan contact met ons op, dan staan wij altijd voor je klaar.

Het is mogelijk dat wij na je reservering meer gegevens nodig hebben of eventueel een aanbetaling. Je reservering is pas definitief nadat je een bevestiging van ons ontvangt.

Bevestiging

Wanneer jij je reservering hebt voltooid, krijg je zo snel mogelijk een reserveringsbevestiging per e-mail. Mocht een bepaald verhuisbusje op het gewenste moment net niet beschikbaar zijn, dan kijken we graag samen met jou naar alternatieven.

Zodra je reservering is bevestigd, kun jij jouw verhuizing voorbereiden.

Verhuisbus ophalen

Op de dag van verhuur haal jij het voertuig op bij onze vestiging in Wageningen. Wij controleren je gegevens en regelen de betaling van het huurbedrag en de borg. De betaling kan enkel via de pin. En vergeet niet je dubbele legitimatie mee te nemen – een geldig rijbewijs plus een geldig paspoort/ID-kaart!

Vervolgens ontvang je de sleutels en lopen we samen met jou naar het voertuig voor instructies.

Inleveren

Nadat je klaar bent met jouw klus, kun je jouw verhuisbusje op elk gewenst tijdstip inleveren. Je kunt het voertuig bij ons pand parkeren en de sleutels binnen afgeven. Buiten openingstijden kun jij de sleutels deponeren in de sleutelkluis.

Je dient het voertuig afgetankt en in dezelfde staat in te leveren. Op basis van de gereden kilometers worden de kilometerkosten berekend en verrekend met de borg. We doen ons best om de borg binnen drie werkdagen terug te storten op je rekening.

Met onze verhuisservice verzorgen wij jouw complete verhuizing. Makkelijk voor ons, en geen zorgen voor jou.