Busje huren

Een busje huren in Wageningen en omstreken doe je natuurlijk bij Truckit. Niet voor niets vertrouwen talloze mensen in Ede, Veenendaal en Wageningen op de verhuurservice van Truckit. Heb jij een verhuizing gepland staan of moet je iets groots vervoeren? Dan is een busje huren natuurlijk wel het gemakkelijkst.

Zo weet je zeker dat je zo efficiënt mogelijk te werk gaat en zo min mogelijk heen en weer hoeft te rijden. Doe daarom niet ingewikkeld met auto’s lenen die net te krap zijn, maar huur een busje. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Dus als je een busje wilt huren, dan ben je bij Truckit aan het juiste adres!

 

 

Nu een busje huren
Depositphotos_6442128_XL

Met gratis tranpsortmiddelen

Het verplaatsen van grote meubels is al zwaar genoeg, maar je maakt het jezelf wel een stuk gemakkelijker wanneer je de juiste transportmiddelen in huis hebt. Dat begrijpt Truckit als geen ander en daarom zijn alle busjes standaard uitgerust met gratis transportmaterialen Denk aan een steekwagen, een meubelhondje, verhuisdekens en spanbanden. Dat maakt een verhuizing in een klap een stuk eenvoudiger.

Aan de ene kant maakt het je werk gemakkelijker om grote meubels of verhuisdozen van je woning naar het busje te brengen (en van je busje weer naar de plaats van bestemming). Aan de andere kant kun je jouw inboedel goed vastzetten en beschermen zodat ze niet beschadigen tijdens de rit met je busje. Op deze manier kun je met een gerust hart verhuizen en wij zijn er zeker van dat het op deze manier een stuk sneller gaat.

 

Wat kost een busje huren per dag?

Truckit beschikt over verschillende soorten busjes om te huren. Welk busje je nodig hebt, hangt af van hoeveel je te verhuizen hebt. Op de verhuurpagina kun je direct de kosten berekenen.

Hoe groter het huurbusje is, des te hoger de prijs per dag. Maar een groter busje huren zorgt er wel voor dat je minder op en neer hoeft te rijden. Dat bespaart dus kilometers en brandstof.

Daarnaast bespaar je op deze manier ook veel tijd. Zeker als de plaats van bestemming een eindje weg is, dan kan een verhuisrit (heen en terug) toch al gauw enkele uren kosten. Met een groter busje huren kun je deze tijd besparen en voor het prijsverschil is het vaak echt niet waard om te besparen op je huurprijs.

Wanneer je de juiste grootte huurbusje hebt, dan maak jij het jezelf wel een stuk gemakkelijker. En je verhuishulp ook natuurlijk, want je zult hen ook een stuk minder belasten. Maak daarom een weloverwogen keuze bij een bestelbus huren via Truckit.

 

Aantal vrije kilometers

Bij Truckit houden wij van transparantie en eerlijkheid. Daarom werken wij bij een bestelauto huren niet met gratis kilometers of het achteraf in rekening brengen van extra gereden kilometers. Je betaalt simpelweg wat je gebruikt. Dus wil je een bus huren en je rijdt weinig kilometers, dan vallen de kilometerkosten ook enorm mee.

Zelfs bij langere afstanden is onze kilometerprijs in combinatie met onze huurprijs erg schappelijk. Je bent daarom vaak nog goedkoper uit dan een busje huren met een onbeperkt aantal kilometers.

 

Eigen risico

Je bent bij Truckit uiteraard goed verzekerd. Truckit werkt vanzelfsprekend ook met een eigen risico, maar je kunt de hoogte van het eigen risico eventueel verlagen tegen een laag bedrag per huurdag. Houd er wel rekening mee dat bovenhoofdse schade niet is verzekerd. Wees daarom voorzichtig wanneer je een parkeergarage of vergrendeld parkeerterrein binnen- of oprijdt.

Je dient altijd goed in de gaten te houden wat de maximale hoogte is. Je kunt je hierop verkijken wanneer je niet gewend bent om met een hoge auto te rijden. En als je niet goed let op de maximale hoogte, kan dit vervelende consequenties hebben.

Wil je meer weten over een busje huren en de voorwaarden? Lees dan onze werkwijze en voorwaarden.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Extra services bij busje huren

Truckit is dé verhuisspecialist van Nederland. Niet alleen kun jij een busje huren bij ons, ook kunnen wij je hele verhuizing regelen. Maar wanneer jij jouw verhuizing liever in eigen hand houdt, dan kunnen wij je wel helpen met enkele aanvullende diensten.

 

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Bij Truckit ben je aan het juiste adres voor verhuisdozen en inpakmateriaal. Met het juiste materiaal verhuis je een stuk gemakkelijker. Onze verhuisdozen zijn stevig zodat je spullen goed beschermd zijn en bovendien zijn de verhuisdozen eenvoudig te stapelen. Wij kunnen de verhuisdozen in je busje leggen wanneer je dit komt ophalen of je kunt ze natuurlijk eerder ophalen wanneer jij je goed wilt voorbereiden op je verhuizing.

 

Verhuishulp voor extra handjes

Een verhuizing kan best een pittige klus zijn, al kunnen vrienden en familieleden je enorm helpen. Soms kan het voorkomen dat familie en vrienden verhinderd zijn, op het laatste moment afbellen of dat de verhuisklus toch iets groter was dan dat je van tevoren had bedacht. Dan kan het best handig zijn onze verhuishulp in te schakelen om je te helpen tijdens deze klus.

Het fijne van de verhuishulp van Truckit is dat je volledig flexibel bent. Je kunt een of meerdere verhuishulpen inschakelen voor de tijd dat jij ze nodig hebt. Het minimum is 3 uur en je betaalt alleen die uren die je voor jouw verhuishulp nodig hebt. Je betaalt geen voorrijdkosten. De tijd begint wanneer jouw verhuishulp ons kantoor in Wageningen verlaat en eindigt wanneer de verhuishulp weer terug is op kantoor.

Bereken de huur van jouw verhuisbus

Ben je benieuwd naar wat een busje huren via Truckit kost? Bereken dan direct de huurprijs.

Heb je vragen over onze verhuurdiensten of weet je niet precies welk busje je het beste kunt huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuurdiensten.

Snel en gemakkelijk een busje huren?