Busje huren Ede

Wil je een busje huren in Ede voor jouw verhuizing of transport? Een busje huren in Ede en omgeving doe je natuurlijk bij Truckit. Wij voorzien van je van passend en eerlijk advies voor het selecteren van het busje dat ideaal is voor jouw verhuizing. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet precies weet waar je allemaal aan moet denken. Met onze kennis, expertise en ervaring rondom verhuizingen weet je zeker dat je kunt rekenen op het beste advies.

 

Nu een verhuisbus huren
Depositphotos_6442128_XL

Het bedrijf voor jouw bus

Een busje huren in Ede via Truckit is altijd een goed idee. Wij kunnen niet alleen elk gewenst model verhuisbusje leveren, ook kunnen alle busjes flexibel worden ingezet waardoor ze jou perfect ondersteunen bij jouw verhuizing. Naast het feit dat wij elk gewenst model verhuisbus kunnen leveren en eerlijk advies geven, kun je ook van veel meer voordelen genieten bij Truckit.

Gratis verhuisspullen

Mocht je een busje huren in Ede en omgeving, dan is het bij Truckit mogelijk om gebruik te maken van onze gratis verhuishulpmiddelen. Wij leveren standaard gratis verhuismaterialen die ervoor zorgen dat jouw verhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt.

Dit bespaart je aardig wat spierpijn en (wellicht) rugklachten en je hebt minder lang nodig om te herstellen van zo’n intense en fysieke dag. Dat is wel zo lekker als je het ons vraagt. Wij weten als geen ander hoe het is om op de verkeerde manier te verhuizen.

 

 

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Tijdelijke opslag

Een busje huren in Ede is natuurlijk erg praktisch, maar wij hebben met de tijd vaak opgemerkt dat tijdelijke opslag vaak uitkomst biedt. Echter, niet iedereen staat te springen om persoonlijke spullen op te laten slaan, zeker omdat je inboedel je hele hebben en houden is.

Daarom heeft Truckit besloten om ook veilige tijdelijke opslag van spullen aan te bieden. Bij Truckit weet je zeker dat jouw spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl jij bezig bent met andere zaken rondom je verhuizing.

Op het moment dat je jouw verhuizing helemaal hebt geregeld, kun je jouw spullen ophalen en vervoeren naar de plaats van bestemming. Zeer efficiënt en het scheelt je aardig wat kopzorgen.

Wij denken met je mee

Truckit voorziet je niet alleen van eerlijk en passend advies, maar daarnaast zorgen wij ook voor het juiste busje en kun je bij ons jouw spullen tijdelijk opslaan. Maar daar stopt het niet, wij denken graag met je mee.

Op het moment dat je even niet weet hoe je bepaalde situaties het beste kunt aanpakken, kunnen wij je te allen tijde ondersteunen bij het vinden van de juiste aanpak. Bovendien hebben wij een ervaren verhuisteam voor jou klaarstaan dat kan bijspringen wanneer jij dit nodig vindt.

Je kunt het zien als het huren van extra handjes, wat namelijk nog wel eens nodig kan zijn wanneer je net wat te weinig familie en/of vrienden hebt kunnen regelen voor je verhuizing.

Interesse? Kijk dan op onze verhuurpagina. Heb je meer vragen over een busje huren in Ede of een specifieke wens rondom verhuisbusjes? Kijk dan op onze verhuurpagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder

 

 

Snel en gemakkelijk een verhuisbus huren?