Verhuisliftservice

Wanneer je op een bovenverdieping woont waar geen lift aanwezig is en het trapgat te smal en stijl is, dan kan het lastig zijn om te verhuizen. In dit geval biedt een verhuislift uitkomst zodat je geen rare capriolen hoeft uit te halen in het trapgat met alle gevaren van dien. Met de verhuislift service van Truckit ben je er zeker van dat je razendsnel verhuist en bovendien verhuizen we jouw spullen schadevrij zonder stress en zonder risico’s. Onze verhuislift service is daarom professioneel, veilig en voordelig.

 

Bereken direct hoeveel het kost
Furniture lift in action

Complete verhuislift service

Zeker grote meubels zijn dikwijls onmogelijk om naar boven of beneden te sjouwen wanneer er geen lift aanwezig is en het trappenhuis te smal en stijl is. Meubels verhuizen via een smal trapgat zorgt er vaak voor dat er schade ontstaat aan je meubels of het trapgat wat zorgt voor onnodige extra kosten. Met onze complete verhuislift service zorgen wij ervoor dat je spullen veilig van of naar een bovenverdieping worden verhuisd.

Niet alleen zorgen wij voor een verhuislift, ook zorgen onze verhuisspecialisten ervoor dat je spullen veilig van of naar boven worden gebracht. In dit geval loop jij geen risico en nemen wij de verantwoordelijkheid dat je inboedel schadevrij blijft. Onze verhuisspecialisten weten hoe ze een verhuislift moeten gebruiken, aangezien er dagelijks mee gewerkt wordt doen zij dit snel en vakkundig. Hierdoor kan een verhuislift enorm handig zijn bij het verhuizen van grote meubels of breekbare spullen.

 

Verhuizing op grote hoogte

Truckit heeft verschillende soorten verhuisliften. Met onze professionele verhuisapparatuur kan er tot de vijfde/zesde verdieping (= 18 meter) worden verhuisd. Wij zorgen ervoor dat je de juiste verhuislift krijgt die precies geschikt is voor jouw situatie.

Onze verhuisliften bieden ook uitstekende bescherming zodat al je spullen veilig, stabiel en geborgd liggen. Met de professionele bediening wordt de verhuislift secuur en veilig bediend zodat er nooit gevaarlijke situaties ontstaan. Op deze manier weet je zeker dat je inboedel veilig van of naar boven wordt verplaatst en dat iedereen in de buurt veilig is en zich geen zorgen hoeft te maken.

 

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Totale verhuizing uitbesteden

Wij kunnen ook je gehele verhuizing verzorgen. Met onze grote verhuiswagen brengen wij al jouw spullen naar welke locatie dan ook in heel Nederland. Op je nieuwe adres zetten we al jouw spullen gelijk op de juiste plek zodat je direct met het inrichten van je nieuwe woning kan beginnen.

Wij bieden eventueel ook ondersteuning bij het in- en uitpakken van je inboedel. Zeker wanneer je gebruik maakt van een verhuislift is het noodzakelijk dat jouw spullen goed ingepakt zijn. Met name breekbare spullen moeten netjes worden beschermd zodat er geen krassen op komen. Onze verhuizers doen dit dagelijks dus zijn ze er zeer bedreven in waardoor zij het in een fractie van de tijd doen die jij er waarschijnlijk voor nodig hebt.

Verhuis je naar een bovenwoning? Ook dan kunnen wij weer met een verhuislift jouw spullen veilig naar boven brengen. Op deze manier kun jij je op leukere dingen richten en laat je jouw verhuizing over aan onze vakmannen.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Interesse in de verhuislift service van Truckit? Wij ondersteunen je graag met onze verhuisliften, of je nu je spullen van of naar een bovenverdieping wilt verhuizen. Alleen een verhuislift met operator huren of wil je liever dat wij volledige verantwoordelijkheid nemen met onze verhuislift service en dat wij gelijk je hele verhuizing regelen? Vraag dan een offerte aan en ontvang direct een scherpe aanbieding.

Nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons voor vrijblijvend contact. Onze verhuisspecialisten staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij je verhuizing.

Vlot en zorgeloos verhuizen?