Internationale verhuizingen

Truckit is een van de weinige specialisten op het gebied van internationale verhuizingen. Met onze internationale dienstverlening verhuis je snel en zorgeloos naar je nieuwe huis. Zo kun je zo snel mogelijk je nieuwe leven oppakken en heb jij je handen vrij om je te verdiepen in de gewoontes van je nieuwe bestemming. Onze internationale verhuizingen zijn professioneel, razendsnel en scherp geprijsd en daarom de beste keuze.

 

Bereken direct hoeveel het kost
Earth globe

Internationaal verhuizen zonder zorgen

Verhuizen naar het buitenland is natuurlijk enorm spannend en leuk. Er komt echter wel veel kijken bij een internationale verhuizing. In de eerste plaats moeten je spullen zo snel mogelijk van Nederland naar je land van bestemming worden vervoerd. Daarnaast zal ook jijzelf, je familie en eventuele huisdieren moeten reizen naar het land van bestemming.

Internationaal verhuizen binnen Europa is nog relatief eenvoudig qua papierwerk. Maar bij een internationale verhuizing buiten Europa komt er administratief veel kijken. Niet alleen bij het uitvoeren van je spullen, maar ook bij de invoer van je boedel in het land van bestemming.

Dan is het prettig om samen te werken met een van de meest efficiënte verhuisbedrijven. Wij weten immers als geen ander hoe je een verhuizing aanpakt.

Uitgebreide ervaring met internationale verhuizingen

Truckit heeft veel ervaring met internationale verhuizingen. Wij zijn je steun en toeverlaat zodat je op de afgesproken datum al je inboedel hebt. Al vanaf het allereerste contact staan we je persoonlijk en professioneel bij. Niet alleen bij de voorbereiding maar zeker ook bij de coördinatie en uitvoering van je internationale verhuizing.

Wij zijn pas tevreden als al je spullen veilig en onbeschadigd zijn aangekomen op je nieuwe adres. Wij bieden je altijd een vast contactpersoon bij Truckit aan bij wie je al je vragen kunt stellen. Onze medewerker houd je continu op de hoogte van de status van je internationale verhuizing. En de verwachte aankomsttijd van je inboedel natuurlijk.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Internationale verhuizing van A tot Z geregeld

Bij een internationale verhuizing nemen wij bij voorkeur de complete coördinatie over. Dit doen wij het liefst omdat er met diverse organisaties en instanties samengewerkt dient te worden. Denk hierbij aan de douane en de belastingdienst. Maar ook de internationale verscheper en lokale verhuisbedrijven in het land van bestemming.

Met onze ruime ervaring weten wij precies wat er moet gebeuren. En hoe wij deze verschillende organisaties het beste kunnen aansturen. Op deze manier kunnen wij ook de beste prijs voor je internationale verhuizing bieden.

Bovendien kunnen wij eventueel helpen met het in- en uitpakken van je spullen. Inclusief het demonteren en monteren van je meubels. Op deze manier heb je echt geen omkijken naar je verhuizing naar het buitenland.

 

Professioneel ingepakt en zorgenvrij verhuizen

Je bent er zeker van dat al je spullen zeer professioneel worden verpakt als je het laat doen door Truckit. Daar besteden wij extra aandacht aan. Bij een lange reis, zeker over zee, is het noodzakelijk dat al je spullen goed geborgd zijn. Door het schuiven kan er schade ontstaan aan je spullen en dat voorkomen wij op deze manier.

Truckit besteedt hier liever wat extra tijd aan. Zo zijn we zeker dat al je spullen schadevrij op de plaats van bestemming aankomen.

Bij Truckit snappen wij als geen ander dat je in deze turbulente tijd niet zit te wachten op veel extra zaken aan je hoofd. Daarom verzorgen wij jouw internationale verhuizing tot in de details. Hierdoor kun jij je storten op andere belangrijke zaken zoals het afscheid nemen, van je familie en vrienden, en de voorbereiding op je nieuwe bestaan in je land van bestemming natuurlijk!

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Ben je benieuwd wat een internationale verhuizing via Truckit kost? Vraag dan een offerte op maat aan.

Heb je besloten om je internationale verhuizing door Truckit te laten uitvoeren? Dan doen wij zo snel mogelijk een inventarisatie op locatie. Aan de hand van deze informatie kunnen we je internationale verhuizing inplannen en de kosteninschatting definitief maken.

Bij deze inventarisatie bepalen wij de exacte omvang van je internationale verhuizing. Denk aan het formaat van de transportmiddelen, de hoeveelheid benodigde inpakmaterialen en de lengte van de verhuizing. Hierna ontvang je de definitieve prijs van je internationale verhuizing.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Truckit voor je internationale verhuizing? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening voor internationale verhuizingen.

Vlot en zorgeloos verhuizen?