Gratis verhuisdozen

Wanneer jij jouw verhuizing toevertrouwt aan Truckit, geniet je van onze Gratis Verhuisdozen Service. Je kunt op deze manier net zo veel verhuisdozen afnemen als je nodig denkt te hebben. Je kunt de gratis verhuisdozen zelfs tot een maand na je verhuizing houden zodat je ze op je gemak kunt uitpakken.

 

Bereid je voor op je verhuizing
Depositphotos_183845130_XL

Gratis Verhuisdozen Service

Onze Gratis Verhuisdozen Service is uniek. De gratis verhuisdozen van Truckit kosten je helemaal niets. Je betaalt alleen een borg die je volledig terugkrijgt wanneer je de dozen binnen een maand weer inlevert. De hoogte van deze borg is te vinden in onze verhuismaterialenlijst. De dozen van Truckit zijn ontzettend stevig waardoor ze handig te stapelen en tillen zijn. Deze verhuisdozen zijn in een beweging op te zetten en te sluiten dankzij het auto-lock systeem. De dozen hebben een zeer groot draagvermogen. Met deze gebruiksvriendelijke verhuisdozen is het zo gepiept, openklappen inpakken en verhuizen! Mocht je kiezen voor onze inpakservice dan nemen wij de dozen zelf mee op de inpakdag. Naast gratis verhuisdozen, verkoopt Truckit ook  inpakmaterialen zodat jij jou spullen zo veilig mogelijk van A naar B krijgt. De inpakmaterialen zijn te vinden in onze verhuismaterialenlijst.

 

Bekijk hier ons assortiment verhuismaterialen

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Retour en extra's

Je dient de verhuisdozen binnen een maand na de verhuisdatum weer in te leveren. Lukt dit niet dan is dat nog niet direct een groot probleem. Als nou blijkt dat je meer tijd nodig hebt dan een maand, dan ontvang je bij inlevering alleen 50% van je borg retour. Na 6 maanden komt de borg te vervallen en zijn de dozen van jou.

Wanneer jij de gratis verhuisdozen inlevert, vragen wij je om alle dozen in één keer in te leveren. Als dit niet lukt brengen wij voor elk opvolgend inlevermoment € 5,- administratiekosten in rekening.

Bij inlevering checken wij de dozen op schades, bij kapotte dozen krijg je de borg niet terug. Let goed op dat je tijdens de verhuizing niet op de doos schrijft maar op de bijgeleverde etiketten. Ook als er op de doos is geschreven dan krijg je de borg niet terug.

Je dient de gratis verhuisdozen zelf op te halen bij onze locatie in Wageningen. Wil je de verhuisdozen liever geleverd hebben? Dan sturen wij ze naar je op waarbij de verzendkosten wel voor jou zijn.

 

Snel en gemakkelijk een busje huren?