Goedkoop verhuizen

Het inhuren van een verhuisbedrijf kan duur uitvallen wanneer je niet de juiste keuzes maakt. De prijzen van verhuizingen lopen enorm uiteen en veel verhuisbedrijven maken je ook bang om je maar zo veel mogelijk op kosten te jagen. Bij Truckit daarentegen bieden wij jou de mogelijkheid om uitstekende kwaliteit te krijgen maar wel voor een redelijke prijs. Goedkoop verhuizen is daarom toch mogelijk met Truckit!

Vraag nu een offerte aan
Depositphotos_181551014_L

Goedkoop verhuizen via Truckit

Je kunt bij Truckit ervoor kiezen om gebruik te maken van onze verhuiscalculator waarmee je kunt inzien wat je aan kosten bij ons kwijt bent. Het resultaat van de online verhuiscalculator komt in de vorm van een directe offerte in je mailbox. Dat is nog eens eenvoudig en dan heb je direct inzicht in onze kosten.

Als alles naar wens is in je offerte, kun je vervolgens overgaan tot het definitief maken van je verhuizing waardoor jij direct zeker bent van onze ondersteuning tijdens jouw verhuizing. Wij nemen vervolgens contact met je op om alles door te nemen en zorgen ervoor dat alles gereed staat op de verhuisdag zelf.

Standaard verzekerd tot €100.000

Bij Truckit ben je standaard verzekerd tot een bedrag van maar liefst €100.000. Je bent niet alleen verzekerd tijdens het vervoer van de spullen, maar ook tijdens het laden en lossen en tijdens op- en overslag. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje en dan kun je maar beter goed verzekerd zijn.

Desalniettemin ben je met het intern opgeleide team van Truckit er zeker van dat alle verhuizers voldoende ervaren en getraind zijn om zeer voorzichtig met jouw spullen om te gaan. Dat neemt niet weg dat je verzekerd bent tot een bedrag van €100.000 wat toch een extra veilig gevoel geeft.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over verzekeringen.

Mogelijke extra verhuisdiensten

Mocht je nog niet alles kunnen regelen voor je verhuizing, dan is het wel fijn om te weten dat je bij ons gratis gebruik kunt maken van verhuisdozen. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van eventuele extra diensten zoals:

  • Tijdelijke opslag
  • Verhuislift
  • In- en uitpakservice
  • Demonteren en monteren meubels

Tijdelijke opslag

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen spullen meer kwijt kunt bij familie en/of vrienden. Geen probleem, want het is bij Truckit mogelijk om gebruiken te maken van tijdelijke opslag. Hierdoor hoef je niet in de weer met het vinden van extra opslagruimte en kun je in alle rust de focus behouden op je verhuizing.

 

 

 

 

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Verhuislift

Verhuis je van of naar een bepaalde etage? Dan kan het verhuizen van bepaalde spullen erg lastig worden en in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Truckit heeft er de perfecte oplossing voor: de verhuislift. Met een verhuislift kun je bepaalde meubels/spullen verplaatsen door het raam, waardoor je alsnog jouw spullen veilig in of uit je woning krijgt. Een verhuislift kan efficiënt ingezet worden en het verhuisproces aanzienlijk versnellen. Ideaal als je het ons vraagt.

In- en uitpakken

Kom je hulp tekort en gaat het je niet lukken om op tijd jouw spullen klaar te hebben staan voor de verhuizing? Geen probleem. Wij hebben een goed opgeleid team dat kan bijspringen om te helpen bij het in- en uitpakken van verhuisdozen.

Deze diensten kunnen jou enorm helpen tijdens jouw verhuizing. Hierdoor bespaar je veel tijd en kun je sneller dan gedacht verhuizen. Des te eerder alle spullen zijn in- of uitgepakt, des te sneller jij kunt genieten van je nieuwe woning.

Demonteren en monteren van meubels

Het demonteren of monteren van meubels is misschien wel één van de meest vervelende en lastige onderdelen van een verhuizing. In de praktijk is wel eens gebleken dat je zonder passend gereedschap en kennis nog wel eens in de fout kunt gaan.

Het is mogelijk om op de dag van de verhuizing zelf deze verhuisdienst in te schakelen waardoor ons team snel en professioneel te werk gaat met het demonteren van jouw meubels.

Hetzelfde geldt voor het monteren van je meubels. Het is een belangrijk onderdeel van het verhuizen. Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk verhuizen en daarom is het misschien niet verkeerd om te overwegen of je deze dienst zou moeten gebruiken.

Dit scheelt jou onnodige stress, moeite en eventuele irritaties. Dat is wat je natuurlijk niet wil ervaren bij een verhuizing, het is namelijk al spannend genoeg. Wij denken graag met je mee en proberen er een succesvolle verhuizing van te maken.

Goedkoop verhuizen?

Kwaliteit, professionaliteit en een gezonde dosis enthousiasme van onze verhuizers, en dat voor een schappelijke prijs? Goedkoop verhuizen is wat je kunt verwachten van een goedkoop verhuisbedrijf zoals Truckit.

Heb je meer vragen over goedkoop verhuizen of heb je een specifieke wens? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze verhuiscalculator en bereken direct je kosten. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?