Meubeltransport

Meubel transport is niet gemakkelijk. Het vervoeren van meubels kan zwaar en vermoeiend werk zijn. Wij ondersteunen je daarom graag bij het transport van al je meubels. Onze vakkundige verhuizers draaien hun hand niet om voor zwaar of groot meubeltransport. Hierdoor gaan jouw meubels veilig, gemakkelijk en zonder zorgen van A naar B. Ons meubelvervoer is razendsnel, vakkundig en voordelig.

 

Bereken direct hoeveel het kost
truckit-stock6

Meubeltransport zonder zorgen

Bij meubeltransport gaat het niet alleen om het zware tillen. Je moet ook weten hoe je meubels schadevrij vervoert en eventueel opslaat. Als je dit niet vakkundig doet, kan er vervelende schade aan je meubels ontstaan waarbij deze schade vaak groter kan zijn dan de kosten van vakkundig meubeltransport. Het is daarom verstandig om het vervoeren van meubels aan de professionals van Truckit over te laten. Al helemaal als het om het verhuizen van uw dierbaarste spullen gaat, zo is ook een speciale kast of piano voor de professionele verhuizers van Truckit geen enkel probleem.

 

Vakkundig meubeltransport

Wij maken gebruik van professioneel verhuismateriaal bij de verhuizing van je meubels. Alle zware meubels worden eerst beschermd, zodat bijvoorbeeld kastdeuren niet opeens openvliegen en een muur beschadigen. Indien nodig worden meubels op een meubelhondje gezet. Zo worden je meubels snel en schadevrij naar de verhuiswagen gebracht. In de verhuiswagen worden alle meubels goed vastgezet zodat het niet gaat schuiven. Bovendien worden al je meubels beschermd met verhuisdekens om schade te voorkomen. Wij verhuizen je meubels vervolgens dezelfde dag nog in heel Nederland. Op het nieuwe adres worden je meubels netjes uitgeladen en op hun nieuwe plek neergezet.

Staan er meubels op een verdieping en is er geen lift aanwezig het trappenhuis te smal? Geen nood, onze verhuislift biedt dan uitkomst. Met de verhuislift brengen wij je meubels snel en veilig naar beneden. Er hoeven dan geen rare capriolen uitgehaald te worden in de trapruimte.

 

Demonteren en monteren meubels

Wanneer je er behoefte aan hebt, kunnen wij ook meubels demonteren en monteren. Op deze manier heb je er totaal geen omkijken meer naar want je weet zeker dat het meubeltransport in goede handen is. Bovendien hoef je zelf niet aan de slag met je gereedschap. Onze vakmannen doen dit dagelijks, dus is het voor hen een fluitje van een cent.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Zelf meubeltransport verzorgen

Wil je liever zelf voor je meubeltransport zorgen maar passen de meubels niet in je auto? Ook dan biedt Truckit uitkomst. Onze verschillende maten verhuisbusjes kun je voor korte periode huren om zelf je meubels te verhuizen. Onze verhuisbusjes zijn standaard voorzien met gratis verhuismaterialen, zoals een steekwagen, meubelhondjes en verhuisdekens.

Heb je nog wat extra handjes nodig? Ook dan kun je terecht bij Truckit. Wij bieden je één of meerdere verhuizers aan om je te helpen je meubels te verhuizen. Inhuren van onze verhuizers kan per kwartier. Standaard werken wij met een minimumafname van 3 uur, in geval van erg klein transport kunnen wij in overleg hiervan afwijken. Dan weet je zeker dat je niets te veel betaalt.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Meubeltransport is bij Truckit in goede handen. Wij helpen je graag of het nu gaat om één tafel of het hele meubilair. Alleen een verhuisbusje huren of nog wat extra handjes erbij? Via onze website boek je het snel en voordelig.

Of wil je liever dat wij je meubeltransport helemaal uit handen nemen zodat je er totaal geen omkijken naar hebt? Stuur dan een offerte aanvraag en krijg direct inzichten in de kosten.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

Vlot en zorgeloos verhuizen?