Studenten verhuizingen

Studenten verhuizingen zijn een favoriet van Truckit. Elke zomer verhuizen er tienduizenden studenten van hun ouderlijke huis naar hun nieuwe studentenstad, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Leiden. Bij Truckit weten wij als geen ander hoe ingrijpend verhuizen kan zijn. Zeker als je voor de eerste keer op kamers gaat. Als student heb je meestal ook niet een al te groot budget. Daarom staat Truckit voor je klaar met een professionele verhuisservice in heel Nederland voor een zeer schappelijke prijs. Wij stemmen dit compleet af op jouw wensen.

 

Bereken direct hoeveel het kost
Excited student couple with backpacks and books

Studenten verhuizingen zelf aanpakken

Bij je studenten verhuizing staan waarschijnlijk familie en vrienden klaar om je te helpen met verhuizen. Denk hierbij aan het demonteren van je meubels, het inpakken en sjouwen van dozen en het weer in elkaar schroeven van je bed. Maar dan heb je nog wel een verhuiswagen nodig.

Bij Truckit kun je een verhuisbus huren. Onze verhuiswagens huur je snel en goedkoop via onze website. Al onze verhuisbusjes zijn standaard uitgerust met verhuisdekens, een steekkar en spanbanden. Op deze manier weet je zeker dat jij je spullen veilig en zonder beschadigingen naar je nieuwe woning kunt vervoeren.

Waarom Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Volledige studenten verhuizing

Mocht je geen zin hebben om alles zelf te regelen dan kun je wel wat meer hulp gebruiken. Truckit biedt daarom voordelige complete studenten verhuizingen aan om je van plek A naar B te brengen.

Je kunt één of meerdere van onze ervaren verhuizers bij je verhuiswagen inhuren voor wat extra handjes. Een verhuizing is immers een peulenschil voor onze professionele verhuizers. Zij sjouwen niet alleen jouw dozen en meubels. Ook helpen ze jou net zo gemakkelijk met het demonteren van meubels en het ontruimen van je ouderlijke kamer.

Vooral in de grote steden zitten studentenkamers vaak op hogere verdiepingen van oude panden. Zonder lift en met zeer smalle en steile trappen. Deze trappen met veel bochten zijn een ware uitdaging om al je spullen heel en veilig boven te krijgen.

Truckit biedt hierbij de oplossing met onze verhuiswagen in combinatie met een verhuislift huren. Op deze manier breng je al je spullen snel en zonder beschadigingen via de buitenkant van je nieuwe woning naar je studentenkamer.

Wij kunnen als professioneel verhuisbedrijf natuurlijk ook je hele studenten verhuizing voor onze rekening nemen. Met onze verhuisservice heb je helemaal geen omkijken naar je verhuizing en kun jij je volledig richten op je studie.

Bij Truckit betaal je per uur voor onze diensten. Omdat onze goed opgeleide verhuizers uiterst snel en efficiënt te werk gaan, heeft dit geen grote impact op je budget. Op deze manier houdt je aan het einde van de maand nog wat over. Voor een lekker biertje bijvoorbeeld.

 

Bereken direct je kosten

Voor studentenverhuizingen ben je bij Truckit aan het juiste adres. Of je nu alleen een verhuiswagen wilt huren om zelf te rijden, een verhuiswagen plus een of meerdere verhuizers wilt boeken of interesse hebt in een complete verhuizing voor studenten. Via onze verhuiscalculator bereken je snel de kosten en via onze verhuurpagina boek je bovendien snel en voordelig.

Heb je een afwijkende vraag of wil je meer informatie? Dan staan wij uiteraard altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Onze medewerkers vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van goedkoop verhuizen.

Vlot en zorgeloos verhuizen?