Over Truckit

Truckit is dé verhuisspecialist in Nederland. Grote verhuisklus, kleine verhuisklus, internationale verhuizing of opslag? Ons team van ervaren professionals regelt alles voor je, van planning tot uitvoering. Alles voor jouw verhuizing op één plek. Met onze formule willen wij een kwalitatief hoogwaardige verhuisoplossing mogelijk maken voor iedereen. Wij dragen zorg voor jouw verhuizing. Of je nu zelf je verhuizing regelt en een busje huurt bij Truckit of dat je ons je gehele verhuizing laat verzorgen. Bij Truckit kun je altijd terecht.

 

Bereken direct jouw verhuiskosten

De 5 beloftes van Truckit

 

 • Wij weten alles van verhuizingen
 • Wij draaien onze hand niet om voor een verhuizing meer of minder. Wij weten hoe je slim en efficiënt inpakt, hoe je schadevrij spullen van hun plek krijgt en hoe je grote objecten verplaatst. Een verhuizing heeft geen geheimen voor ons en wij delen onze deskundigheid graag met jou. Maak daarom gebruik van onze verhuiskennis om zo snel en efficiënt mogelijk te verhuizen.

   

 • Wij verzorgen verhuizingen van A tot Z
 • Wil je dat wij je hele verhuizing verzorgen zodat je daar helemaal geen omkijken naar hebt of heb je alleen professionele verhuisdozen nodig? Wij hebben oplossingen voor elke fase van je verhuizing, of het nu gaat om inpakken, opslag, vervoer of het inrichten van je nieuwe woning. We ontzorgen je volledig of je huurt de verhuismaterialen die je nodig hebt zodat jij de regie blijft houden.

   

 • Wij zijn flexibel en oplossingsgericht
 • Truckit denkt graag met je mee om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een verhuisbusje een dagje langer huren of je verhuisdatum toch nog een dagje uitstellen? Jij bepaalt hoe jij het beste geholpen wordt en wij zetten alles op alles om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen, flexibele verhuisoplossingen wel te verstaan.

   

 • Wij zijn servicegericht en hebben passie voor verhuizingen
 • Onze verhuizers staan te springen om jou te helpen met je verhuizing. Zij hebben aan een half woord genoeg en steken hun handen maar al te graag uit de mouwen om jou bij te staan met verhuizen. Hun passie voor verhuizen straalt ervan af zodat jij echt de hulp krijgt die je zo graag verlangt. Vanaf het eerste contact met ons ervaar je onze passie voor verhuizen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

   

 • Wij zijn voordelig en hebben een oplossing voor iedere portemonnee
 • Truckit rekent scherpe tarieven voor verhuizingen omdat er genoeg kosten komen kijken bij verhuizen. Wij werken zo efficiënt mogelijk zodat je verhuiskosten minimaal blijven. Bovendien zijn wij er voor iedere portemonnee. Daarom denken wij graag met je mee hoe je kosten kunt besparen. Als je totaal geen omkijken naar je verhuizing wilt hebben, dan verzorgen wij gewoon alles voor je.

   

  Neem contact met ons op

  Reserveer online een verhuisbusje, gebruik onze verhuiscalculator voor een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op als je bepaalde vragen hebt over verhuizen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met jouw verhuizing.

  Waarom Truckit

  direct offerte

  Direct kostenplaatje

  Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

  verhuisdozen en inpakmateriaal

  Gratis verhuisdozen

  Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

  verzekering verhuizing

  Goed verzekerd

  Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

  Vlot en zorgeloos verhuizen?