Aanhanger huren Ede

Wil je een aanhanger huren in Ede? Dan ben je bij Truckit aan het juiste adres! Het is dan wel belangrijk dat je weet wat voor verschillende soorten aanhangers er te huur zijn. Daarnaast dien je te weten wat gangbare huurprijzen zijn en waar elke aanhanger van voorzien is. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die wij bieden.

 

Nu een aanhanger huren
truckit-bak

Soorten aanhangers te huur

Als je een aanhanger wilt huren in Ede voor het vervoeren van meubels of andere spullen, is het belangrijk om te weten wat voor soort aanhanger je het beste kunt gebruiken. Er zijn namelijk verschillende soorten waar je gebruik van kunt maken.

Als je weinig kennis hebt van de verschillende aanhangers, dan is het zonde dat je betaalt voor een te grote of te kleine aanhanger. Of dat blijkt dat een desbetreffende aanhanger niet goed benut kan worden. De meest voorkomende aanhangers zijn:

  • Gesloten aanhanger
  • Open enkelas
  • Open tandem
  • Een bagagewagen

Gesloten aanhanger huren

Een gesloten aanhanger is precies zoals de naam zegt: gesloten. Hierdoor kunnen waardevolle spullen niet nat worden en blijft de inhoud goed beschermd. Ideaal voor het verhuizen van je kostbare spullen dus! Een gesloten aanhanger is ook één van de meest gebruikte aanhangers voor verhuizingen.

Open enkelas aanhanger huren

Een open enkelas aanhanger is één van de bakwagens waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het is een aanhanger die geen gesloten ruimte biedt. Hierdoor kun je snel spullen inladen en vervoeren.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Open tandem aanhanger huren

Een open tandem is een aanhanger dat net wat stabieler en steviger op de grond staat. Zo’n aanhanger slingert minder en er valt makkelijker mee achteruit te rijden. Een open enkelas aanhanger kan namelijk wat bewegelijker zijn, wat het voor beginners lastig maakt om te controleren.

Bagagewagen huren

Dit is een kleine aanhanger die je kunt huren om kleine spullen mee te vervoeren. Een bagagewagen is gemakkelijk in gebruik en rijdt flexibel over de weg. Hierdoor ervaar je niet te veel hinder tijdens het rijden als het gaat om slingeren of bij het achteruit rijden. Let wel, deze aanhanger is niet groot, dus voor een volledige verhuizing is deze bagagewagen minder geschikt. Je kunt het eerder zien als een flexibel hulpmiddel.

Aanhanger huren in Ede?

Dat kan gemakkelijk en snel, bij Truckit! Wij hebben een divers aanbod van aanhangers die je kunt huren in Ede. Wij geven je een passend advies om jouw verhuizing zo goed mogelijk te ondersteunen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je een verkeerde keus maakt, maar juist tevreden bent over de aanhanger en de prijs.

Dus, wil je een aanhanger huren in Ede of omstreken? Bij Truckit ben je aan het juiste adres. Kijk voor het reserveren op onze verhuurpagina. Heb je meer vragen over onze aanhangers of een specifieke wens met betrekking tot een aanhangwagen huren? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Snel en gemakkelijk een verhuisbus huren?