Verhuisbus huren

Wanneer je een verhuisbus wilt huren, dan ben je bij Truckit aan het juiste adres. Je huurt bij Truckit een professionele verhuisbus die je met je rijbewijs B kunt besturen. Een echte grote verhuiswagen is alleen geschikt voor de professionele verhuizers van Truckit in combinatie met een vrachtwagenrijbewijs. Zo’n verhuiswagen is wel mogelijk in combinatie met onze verhuisservice.

Truckit heeft verschillende soorten verhuisbusjes, van een kleine bestelbus tot bakwagen met laadklep. Daarom kun je altijd wel een busje huren die perfect past bij jouw verhuisklus. Je hebt namelijk een verhuisbus nodig waarin al jouw spullen passen zodat je niet vele keren op en neer hoeft te rijden.

Daarnaast hoef je ook niet voor te veel ruimte te betalen als je die niet nodig hebt. Wanneer je slechts enkele dozen of kleine meubels te verhuizen hebt, dan volstaat een kleine verhuisbus. Het is immers zonde van het geld om in dit geval een grote verhuisbus te huren. Zo kun je direct op je huurkosten besparen; Truckit adviseert je graag over welke verhuiswagen precies bij jouw verhuisklus past.

 

Nu een verhuisbus huren
Depositphotos_6442128_XL

Voordelige verhuisbus huren

Voor een voordelige bestelbus huren voor je verhuizing ben je bij Truckit aan het juiste adres. Wij bieden je goedkope huurtarieven, professionele verhuisbusjes en een topservice. Niet voor niets zijn wij dé verhuurspecialist in Wageningen en omstreken. Bij Truckit betaal je nooit te veel, ook dankzij onze eerlijke adviezen over wat je nodig hebt voor je verhuizing.

Waarom zou je een grote verhuisbus huren wanneer een kleine verhuisbus huren volstaat? Wij zien het als ons doel om jouw verhuiskosten zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door onze lage tarieven maar ook ons professionele advies. Niet voor niets kiezen onze loyale klanten telkens voor ons.

Verhuisbus verhuur voor heel Nederland

Truckit is gevestigd in Wageningen maar je kunt jouw verhuisbus natuurlijk gebruiken in heel Nederland. Wij bieden lage verhuurtarieven in combinatie met een (ook al lage) kilometerprijs. Wij geloven niet in all-in tarieven met een ongelimiteerd aantal kilometers omdat je dan vaak ook veel te veel betaalt.

Je betaalt voor je gebruik en dat past uitstekend binnen onze visie van eerlijke prijzen, ook in het geval van buitenlandse verhuizingen. Je kunt onze verhuisbus huren voor jouw internationale verhuizing: of je nu naar België, Duitsland of Spanje verhuist.

In dit geval vraag je onze buitenlanddekking service aan. Voor een klein bedrag per dag is jouw verhuisbus ook in het buitenland verzekerd, en kun je op pechhulp in het buitenland rekenen mocht je onverhoopt stranden.

Wanneer je naar het buitenland verhuist, is het wel mogelijk om een totaalprijs af te spreken op basis van het te verwachten aantal kilometers. Op deze manier weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Verlagen eigen risico

Je bestelbus is bij Truckit goed verzekerd maar wel met een eigen risico in het geval van onverhoopte schade. Dit doet elk verhuurbedrijf en is ook logisch, omdat er snel schade ontstaat wanneer je niet voorzichtig verhuist. Met een eigen risico neem je als huurder eerder je verantwoordelijkheid en zorg je voor de verhuisbus alsof het je eigen auto is.

Het is wel mogelijk om de hoogte van het eigen risico te verlagen zodat je net iets relaxter verhuist. Bij schade bereken we de herstelkosten aan je door tot maximaal het eigen risico. Hou er rekening mee dat er altijd uitzonderingen gelden zoals bovenhoofdse schade.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Inclusief gratis verhuishulpmiddelen

Je verhuisklus wordt een stuk gemakkelijker met de gratis verhuishulpmiddelen van Truckit. Je kunt bij Truckit namelijk een verhuis bus huren die standaard is uitgerust met gratis verhuishulpmiddelen. Je hoeft daarom niet zelf te zorgen voor hulpmiddelen zoals een steekwagen of meubelhondje.

Dit bespaart je weer extra kosten en de moeite om het een en ander te regelen. Je verhuishulpmiddelen liggen klaar in je verhuisbus wanneer je deze komt ophalen en ook vind je in je verhuisbus spanbanden en verhuisdekens. Heb je daarnaast nog verhuisdozen en inpakmateriaal nodig? Ook dan kun je bij Truckit terecht.

 

Bereken de kosten van een verhuisbus huren

Ben je benieuwd naar wat een verhuisbus huren via Truckit kost? Ga dan naar de reserveringspagina op onze website en bekijk direct de kosten.

Heb je vragen over een verhuisbus huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuurdiensten.

Snel en gemakkelijk een verhuisbus huren?