Verhuisbedrijf

Met verhuisbedrijf Truckit kun jij verhuizen zonder je zorgen te maken over hoe je jouw spullen van je oude huis naar je nieuwe woning krijgt. De professionele verhuizers van Truckit weten van aanpakken en hoe je met de grootste zorg jouw inboedel efficiënt verhuist.

De vakmannen van voordelig verhuisbedrijf Truckit hebben de handigheid ontwikkeld om jouw spullen zo snel en veilig mogelijk in te pakken, te verplaatsen en uit te laden. Zij doen het in een fractie van de tijd die jij er normaal voor nodig zou hebben. Ook beschikken zij over alle professionele hulpmiddelen om een verhuizing op rolletjes te laten verlopen.

Door een professioneel verhuisbedrijf zoals Truckit in te schakelen, kun jij je focussen op de leuke dingen van je verhuizing. Neem je tijd om uitgebreid afscheid te nemen van je oude buren, start alvast met het inrichten van je nieuwe woning en maak kennis met de buren in jouw nieuwe straat. Met Truckit kun je écht zorgeloos verhuizen.

 

Bereken je verhuiskosten
Moving boxes and furniture in new home

Kleine of grote verhuizingen

Voor Truckit is geen verhuizing te groot of te klein. Of het nu gaat om internationale verhuizingen, particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, pianoverhuizingen of seniorenverhuizingen, je bent er zeker van dat je dit wel over kunt laten aan een professioneel verhuisbedrijf zoals Truckit.

Truckit maakt het verschil in de toewijding en passie van onze verhuisspecialisten. Zij staan ’s ochtends vroeg al voor je klaar met een goed humeur en opgestroopte mouwen. Ze staan vol energie klaar om jouw klus zo goed en snel mogelijk te verrichten. Ze luisteren naar jouw instructies om er zeker van te zijn dat jouw spullen op de juiste plek in je nieuwe huis terecht komen.

 

Een zorgeloze verhuizing

Ook al heb je niet heel veel verstand van verhuizingen of je wilt er helemaal geen omkijken naar hebben, dan weet je met Truckit zeker dat je op hen kunt bouwen. Door de jarenlange ervaring met professionele verhuisservices, is Truckit een van de toonaangevende partijen van Nederland.

Bovendien ben je bij Truckit geen nummertje. Door onze persoonlijke benadering, trekken wij een dag met jou op om jouw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, precies volgens jouw wensen.

Je kunt er bij zijn tijdens je verhuizing om in de gaten te houden of alles goed gaat of om aanwijzingen te geven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wanneer je duidelijk aangeeft wat er moet gebeuren, dan kun je er vanop aan dat je verhuizing precies zo gaat gebeuren als met je is afgesproken.

Jij kunt dan alvast naar jouw nieuwe woning gaan om daar je bezig te houden met de inrichting van je nieuwe huis of andere leuke dingen rondom je verhuizing.

 

Geen uitdaging te groot

Truckit heeft allerlei soorten verhuizing verzorgd, van de verhuizing van een grote vrijstaande villa tot een studentenkamer op vijf hoog en alles wat ertussenin zit. Bij voorkeur parkeren wij onze verhuiswagen voor de deur zodat het in- en uitladen zo gemakkelijk mogelijk gaat. Maar lukt dat niet, dan zorgen wij voor de juiste hulpmiddelen om toch zo snel mogelijk te verhuizen.

Bevindt jouw oude of nieuwe woning zich op een hogere verdieping zonder lift, is het trappenhuis erg nauw of is de lift te klein voor grote meubels? Dan verzorgen wij een professionele verhuislift zodat alle inboedel zeer snel naar beneden of naar boven gebracht kan worden. Daarom kun je een uitdagende verhuizing wel aan Truckit overlaten.

 

Verhuizingen in heel Nederland

Truckit is dé verhuisspecialist in Nederland. Of je nu moet verhuizen van of naar Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, of welke plaats in Nederland dan ook, wij verzorgen het gewoon.

Voordelen bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Standaard verzekerd tot 100.000 euro

Je denkt liever niet aan een ongelukje, maar waar gehakt wordt vallen spaanders. Verhuizen is en blijft mensenwerk en daarom zit een ongeluk in een klein hoekje. Ook al doen onze verhuizers hun uiterste best om jouw verhuizing zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. Het is fijn om te weten dat jouw verhuizing standaard wordt gedekt door een uitgebreide verhuisverzekering van maar liefst 100.000 euro.

Je weet daarom zeker dat mogelijke schade gewoon gedekt is en dat jij je daar totaal geen zorgen over hoeft te maken. Als professioneel verhuisbedrijf proberen wij natuurlijk altijd om schade te voorkomen, want op schade zit immers niemand te wachten.

 

Vijfsterren beoordelingen van onze klanten

Als voordelig verhuisbedrijf zijn wij pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Daarom zijn wij pas tevreden wanneer wij een verhuizing succesvol hebben afgerond binnen de afspraken. Wij prijzen ons met een vele klanten die onze verhuisservice met vijf sterren beoordelen. Daar halen wij onze voldoening uit en dat is ook de reden waarom wij ons altijd inzetten om voor de beste service te gaan. Jij hebt daar profijt van aangezien je geniet van onze effectieve werkwijze en toegewijde verhuizers.

 

Bereken direct jouw verhuiskosten

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw verhuizing? Bereken je kosten direct via de handige verhuiscalculator van verhuisbedrijf Truckit. Op deze manier weet je direct wat de kosten van jouw verhuizing zijn.

Heb je vragen over onze de professionele verhuizingen van Truckit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuisdiensten.

Vlot en zorgeloos verhuizen?