Bakwagen huren

Wanneer je een verhuizing moet regelen, dan heb je geschikt vervoer nodig. Je kunt ervoor kiezen om een bestelbus te huren maar een bakwagen kan ook uitkomst bieden. Wanneer je grote spullen moet vervoeren en je denkt dat een bestelbus te klein gaat zijn, dan is een bakwagen huren vaak een snelle en praktische oplossing.

Onze bakwagens zijn zeer fors qua inhoud en je kunt ze besturen met een B-rijbewijs. Op deze manier heb je het transport van jouw verhuizing precies geregeld op de manier die het beste bij jou past.

Nu een bakwagen huren
L_zonder_achtergrond

Professionele bakwagens

Bij Truckit vind je altijd een professionele bakwagen die bij jouw behoefte past. Zeker wanneer je grote spullen zoals meubels wilt vervoeren, dan kan een bakwagen huren je uitkomst bieden. Je kunt er vanop aan dat je beschikt over 100% veilige en gekeurde bakwagens. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en weet jij zeker dat je beschikt over echt professioneel materiaal voor jouw verhuisklus.

Truckit heeft een uitgebreid assortiment bakwagens, variërend met of zonder laadklep. Wij adviseren je graag over welke bakwagen huren precies bij jouw klus past. Op basis van jouw plannen en ideeën, kunnen wij in de meeste gevallen een zeer nauwkeurige inschatting maken van de inhoud en daarmee de bakwagen die exact bij jouw verhuizing of transport past.

Bakwagen met Laadklep

Sommige bakwagens van Truckit zijn voorzien van een hydraulische laadklep. Op deze manier ben je er zeker van dat al je zware spullen in de bakwagen komen. Aan de zijkant van de bus en van binnen in de laadruimte kun je de laadklep bedienen en zo kun je ervoor zorgen dat zelfs je zwaarste meubels geladen in de bus staan zonder dat je veel mankracht extra nodig hebt.

Persoonlijke benadering Truckit

Truckit is klantvriendelijk en het personeel staat jou altijd vriendelijk te woord om jou te helpen met jouw verhuisuitdagingen. Wanneer je advies nodig hebt of wel wat hulp kunt gebruiken, dan weet je dat je aan Truckit een goede partner hebt.

Je bent bij Truckit geen nummer. Wij waarderen onze klanten en zijn pas tevreden wanneer jij perfect bent geholpen. Niet voor niets wordt onze verhuurservice gewaardeerd met vijf sterren en dat willen wij zo houden ook. Met minder dan vijf sterren nemen wij immers geen genoegen en wij zetten graag dat stapje extra voor je om die vijf sterren te verdienen. Jij profiteert daarom van onze uitmuntende service.

Wanneer je een bakwagen huurt bij Truckit, dan bepaal jij natuurlijk zelf hoe lang jij deze wilt huren. Je kunt onze bakwagen huren voor een dagdeel, een dag, een week, of zelfs een maand. Het hangt helemaal van jouw klus af. We zijn zeer flexibel en proberen altijd de beste oplossing voor jou te bedenken, ook bij onvoorziene omstandigheden.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Voordelige huurprijzen bakwagens

Truckit staat voor voordelige prijzen. Wij verhuren bakwagens tegen een zeer scherpe prijs en daarom ben je er zeker van dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt bij Truckit. Je hoeft daarom niet allerlei ingewikkelde vergelijkingen uit te voeren, maar bent altijd zeker van de beste prijs voor het huren van een bakwagen.

Daarom: ga je verhuizen? Vertrouw op de deskundigheid en de persoonlijke service van Truckit om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo betaal je bijvoorbeeld ook niet voor ruimte die je toch niet nodig hebt, waardoor je geen cent te veel betaalt.

Bekijk ook onze huurbusjes

Wanneer jij iets te verhuizen hebt, dan heb je vervoer nodig dat past bij jouw klus. Als dé verhuis- en verhuurspecialist in Nederland weten wij alles van verhuizen en wat je daarbij nodig hebt. Daarom kun je niet alleen een bakwagen huren bij Truckit, je kunt ook bij ons terecht voor het huren van een bestelbusje.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want het verschil tussen een bestelwagen huren en een bakwagen huren is niet zo groot. Het hangt daarom alleen van jouw verhuisklus en je persoonlijke voorkeuren af welke oplossing het beste bij je past. Wij adviseren je graag hierover.

Bereken jouw prijs voor een bakwagen huren

Ben je benieuwd naar wat een bakwagen huren kost via Truckit? Ga dan naar de reserveringspagina op onze website en bekijk direct de kosten.

Bekijk ook direct wat een bestelbusje huren kost. Het prijsverschil ten opzichten van een bakwagen huren zal je erg meevallen!

Heb je vragen over een bakwagen huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuurdiensten.

Snel en gemakkelijk een bakwagen huren?