Autoverhuur

Wanneer je kiest voor autoverhuur van een bestelauto, dan kunnen de meeste autoverhuurbedrijven je niet helpen. Zij richten zich immers op de autoverhuur van personenauto’s. Daarom kun je een bestelauto veel beter huren via een bedrijf zoals Truckit, dé verhuisspecialist van de regio Nederland. Wij beschikken over een vloot van professionele bestelbusjes die je kunt inzetten voor jouw verhuizing of wat voor klus je dan ook hebt.

Een bestelauto huren doe je bij Truckit snel, gemakkelijk en tegen zeer voordelige kosten. Je betaalt bij Truckit geen all-in prijs inclusief een onbeperkt aantal kilometers, maar een eerlijke lage prijs waarbij je precies betaalt voor de kilometers die je rijdt. Zo ben je vaak een stuk voordeliger uit met de bestelautoverhuur van Truckit.

 

Nu een bestelauto huren
Depositphotos_270276074_XL

Professionele bestelautoverhuur

Voor het huren van een bestelauto ben je bij Truckit aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten bestelauto’s die je kunt huren zodat je precies het vervoersmiddel selecteert die bij jouw klus past: een kleine bestelbus om wat kleine spullen te verhuizen of een grote bakwagen om je hele inboedel te transporteren. De keuze is aan jou.

Alle bestelauto’s die je via Truckit huurt, zijn volledig verzekerd zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade. Je kunt eventueel het eigen risico verlagen om bij mogelijke schade je risicobedrag te verminderen. Dat rijdt misschien net even wat comfortabeler. Let wel op dat bovenhoofdse schade niet verzekerd is (net zoals bij de meeste autoverhuurbedrijven).

De bestelautoverhuur van Truckit is voor iedereen met een B rijbewijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de geldigheid van je rijbewijs, zelfs niet bij te grootste modellen bestelbusjes. Alle modellen zijn eenvoudig te besturen, zeker na de korte instructiedemonstratie die je krijgt wanneer jij een auto huurt via Truckit.

Met gratis verhuishulpmiddelen

Een extra service van Truckit is dat alle bestelauto’s worden afgeleverd met gratis verhuishulpmiddelen. Niet alleen vind je standaard een meubelhondje en steekwagen in je huurbestelauto. Ook zijn er verhuisdekens en spanbanden aanwezig om al je inboedel goed vast te zetten en te beschermen tijdens het transport. Door het goed vastzetten van je inboedel weet je zeker dat het een en ander niet gaat schuiven. Zo arriveert alles onbeschadigd op de plaats van bestemming.

Je hoeft op deze manier voor jouw verhuizing of andere klus niet nog apart allerlei spullen te regelen die jouw werk een stuk gemakkelijker maken. Met een steekwagen kun je namelijk 3 tot 4 verhuisdozen in een keer zonder moeite verplaatsen. Een meubelhondje is onontbeerlijk bij het verhuizen van (grote) meubelstukken. Zo ga je als amateur op het gebied van verhuizingen toch nog als een professional aan de slag.

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ook voor verhuisdozen en inpakmateriaal kan Truckit je natuurlijk van dienst zijn. Op deze manier pak jij je spullen goed in en het maakt jouw verhuizing ook een stuk gemakkelijker. De Truckit verhuisdozen kun je namelijk moeiteloos stapelen zodat je ze heel makkelijk kunt vervoeren op de steekwagen van Truckit.

In de huurbestelauto kun je de dozen ook eenvoudig stapelen zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Dat scheelt je misschien een extra verhuisrit waardoor jij je autoverhuurkosten weer naar beneden brengt.

Ook professioneel inpakmateriaal mag niet ontbreken tijdens een verhuizing. Op deze manier kun jij breekbare spullen beschermen in je verhuisdozen zodat je spullen niet schuiven en kwetsbare delen van je spullen kapot maken. Wanneer jij je verhuisdozen slim inpakt met goed inpakmateriaal, dan kan een verhuisdoos best tegen een stootje zonder dat je spullen kapotgaan. Maar voorkomen is beter dan genezen.

 

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Eerlijk berekening kilometers

Truckit werkt niet met all-in prijzen inclusief onbeperkt aantal kilometers. Wij geloven in eerlijke prijzen en dat je als gebruiker betaalt voor je gebruik. Wanneer een autoverhuurbedrijf werkt met all-in prijzen, dan wordt er vanzelfsprekend een (vast) aantal kilometers bij de huurprijs opgeteld. Dit betekent simpelweg dat wanneer je niet veel kilometers maakt, je eigenlijk degene financiert die wel zonder beperkingen door het hele land rijdt.

Daarom werken wij met lage autoverhuurtarieven en een eerlijke kilometervergoeding. Zo zal je zien dat je vaak goedkoper uit bent, ook wanneer je lange afstanden moet overbruggen.

Bereken jouw prijs voor bestelautoverhuur

Ben je benieuwd naar wat bestelautoverhuur kost via Truckit? Ga dan naar de reserveringspagina en bekijk direct de kosten.

Heb je vragen over bestelautoverhuur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuurdiensten.

Snel en gemakkelijk een bestelauto huren?