Verhuiswagen huren

Wil je een verhuiswagen huren? Dat kan bij Truckit. Je kunt voor elk soort verhuiswagen wel terecht bij Truckit: of het nu gaat om een bestelbus of een verhuiswagen met laadklep.

Het gaat erom dat je voor jouw verhuisklus de verhuiswagen huurt die het beste past bij jouw klus. Natuurlijk wil je zo min mogelijk rijden zodat je het beste een verhuiswagen huurt die voldoende groot is om al jouw spullen in een keer te vervoeren.

Maar wanneer je slechts een bank te vervoeren hebt dan wil je niet een veel te grote verhuiswagen huren, dat is immers zonde van het geld. Bij Truckit adviseren wij je graag over welke verhuiswagen je het best kunt huren tegen zo laag mogelijke kosten.

 

Nu een verhuiswagen huren
Blur speedy  white van

Goedkoop een verhuiswagen huren

Bij Truckit weet je zeker dat je goedkoop een verhuiswagen huurt. Door onze combinatie van lage prijzen en uitmuntende service, zijn wij niet voor niets dé verhuurspecialist in Wageningen en omgeving. Je betaalt niets te veel, omdat wij je precies adviseren over de juiste inhoud van jouw verhuiswagen.

Het is zonde om een grote verhuiswagen te huren wanneer je genoeg zou hebben aan een kleine verhuiswagen. Het gaat ons erom dat jij tegen zo laag mogelijke kosten geholpen bent met jouw verhuizing. Dat is precies ook de reden waarom onze trouwe klanten elke keer bij ons terugkomen.

Heel Nederland

Je kunt onze verhuiswagen huren bij onze vestiging in Wageningen, maar je kunt de verhuisauto natuurlijk in heel Nederland gebruiken. Om onze verhuurprijs zo eerlijk mogelijk te maken, werkt Truckit niet met all-in huurprijzen met een ongelimiteerd aantal kilometers. Je betaalt precies voor het gebruik zodat je weet waar je aan toe bent en een eerlijke prijs betaalt. Je bent zo vaak ook goedkoper uit dan met een huurprijs inclusief een onbeperkt aantal kilometers.

Je kunt onze verhuiswagen ook in het buitenland gebruiken, vraag hiervoor om de buitenlanddekking bij je reservering. Voor een klein bedrag extra per dag kun jij je verhuiswagen in het buitenland gebruiken waar je ook verzekerd bent tegen schade en van hulp bij pech onderweg.

Eigen risico

Zoals met elke huurauto berekent ook Truckit een eigen risico in het geval van schade. Mocht je er behoefte aan hebben, dan kun je het eigen risico verlagen. Dat geeft veel mensen een net iets geruster gevoel mocht er iets gebeuren.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Voor welke klus dan ook

Wij hebben elke verhuiswagen die je nodig hebt voor jouw klus. Of het nu gaat om een verhuizing, de aankoop van een groot meubel of de verplaatsing van bijvoorbeeld een piano, wij hebben de perfecte verhuisbus voor je.

Wil je een nieuwe fauteuil verhuizen, dan volstaat een kleine bestelbus vaak al. Voor meer meubels verhuizen kun je kiezen tussen bijvoorbeeld een grote bestelbus of bakwagen met laadklep voor de echt grote verhuizingen.

 

Gratis verhuishulpmiddelen

Om jouw werk als verhuizer een stuk gemakkelijker te maken, zijn alles verhuiswagens van Truckit standaard uitgerust met gratis verhuishulpmiddelen. Zo hoef je geen steekwagen of meubelhondje apart te huren, maar liggen ze voor je klaar wanneer jij jouw verhuiswagen op komt halen. Ook aan spanbanden en verhuisdekens is gedacht. Voor verhuisdozen en inpakmateriaal kun je tevens bij Truckit terecht.

 

Bereken de kosten van een verhuiswagen huren

Ben je benieuwd naar wat een verhuiswagen huren via Truckit kost? Ga dan naar de reserveringspagina op onze website en bekijk direct de kosten.

Heb je vragen over een verhuiswagen huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuurdiensten.

 

 

Snel en gemakkelijk een verhuiswagen huren?