Veelgestelde vragen verhuisservice

Hieronder vind je antwoorden op veel gestelde vragen over verhuizen en onze verhuisservice. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

*Lees altijd onze verhuisvoorwaarden deze zijn ten alle tijde leidend als er een conflict is tussen de voorwaarden en deze pagina.

Zijn jullie verzekerd?

Ja, jouw inboedel is verzekerd tot maar liefst €100.000. Wij hanteren een eigen risico van €250 die je eventueel kunt verlagen naar €0.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je regelt de betaling na afronding van jouw verhuizing door te pinnen bij de verhuizers op locatie.

Kan ik bij Truckit op factuur betalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De betaling dient direct na je verhuizing per PIN te worden voldaan.

Verhuizen jullie ook van en naar het buitenland?

Ja, wij verhuizen overal naar toe. Het is wel handig om je internationale verhuizing telefonisch met ons te bespreken in verband met eventuele aanvullende kosten zoals invoerrechten, tolkosten en overnachtingen.

Moet ik zelf verhuisdozen kopen?

Nee, dat is niet nodig. Bij onze verhuisservice kun je gratis verhuisdozen lenen. Je kunt deze verhuisdozen tot een maand na jouw verhuizing weer bij ons inleveren. Zo heb je ruim de tijd om op je gemak uit te pakken. Indien gewenst, kun je bij Truckit ook verhuisdozen kopen. Handig om bepaalde spullen op te slaan.

Moet ik zelf alle verhuisdozen inpakken?

Dat hangt van jouw wensen af. Met de inpakservice van Truckit pakken onze verhuizers al je verhuisdozen in en eventueel ook weer uit in je nieuwe woning.

Doen jullie ook demontage en montage?

Ja, wij bieden ook montageservice aan. Wij halen grote meubelstukken met groot gemak uit elkaar halen en zetten ze ook weer in elkaar op je nieuwe locatie.

Moet ik een parkeerplek vrijhouden?

Ja, dat is wel handig. Hoe sneller onze verhuizers hun verhuiswagen veilig geparkeerd hebben, hoe sneller ze aan de slag kunnen. Wanneer zij hun verhuiswagen vlak voor je woning kunnen parkeren, hoeven zij ook zo min mogelijk te lopen.

Regelen jullie parkeervergunningen en ontheffingen?

Nee, parkeervergunningen en ontheffingen dien je zelf aan te vragen. Indien je geen ontheffing of parkeervergunning hebt, kan er niet worden verhuisd. Eventuele parkeerkosten komen voor jouw rekening.

Hoe laat komen de verhuizers?

Meestal starten de verhuizers om 8.00 uur met het voorbereiden van de verhuiswagen. Afhankelijk van de locatie van je oude woning zijn ze zo snel mogelijk ter plaatse.

Houden de verhuizers van koffie?

Zeker! De meeste verhuizers houden wel van een bakje koffie. Maar dat moeten ze wel eerst verdienen!

Zijn jullie een erkende verhuizer?

Nee, en dat is een bewuste keuze. Onderzoek heeft aangetoond dat deze zogenaamde erkenning weinig inhoudt. Deze verhuizers schermen met deze nietszeggende erkenning om mensen bang te maken en zo onderling de opdrachten te verdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze verhuisservice aan veel strengere eisen voldoet dan menig ‘erkende’ verhuizer.