Onze werkwijze voor iedere verhuizing

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

Plannen

Allereerst vraag je een vrijblijvende offerte aan via onze slimme verhuiscalculator. Bij het aanvragen van de offerte is het belangrijk dat je zo compleet mogelijk bent. Wat zijn de adressen van beide woningen, hoeveel spullen moeten er verhuisd worden en zijn er eventuele aanvullende werkzaamheden zoals het inpakken en monteren van meubelen.

Bij het aanvragen van de offerte kun je gebruik maken van onze handige inventaristool. Aan de hand van je eigen inboedel calculeert de tool automatisch hoeveel m³ (kuub) je verhuist. Na de aanvraag krijg je direct een vrijblijvende offerte aangeboden.

Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging en wordt er samen met jou een verhuisdatum ingepland. Indien nodig komt er een verhuisadviseur bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Voorbereiden

Nu de verhuisdatum is vastgesteld, kun je beginnen met inpakken. Je kunt bij ons verhuisdozen ophalen om te starten met het inpakken van al je spullen. Wij leveren bij de verhuisdozen ook verhuisstickers. Op deze stickers kun je aangeven waar de verhuisdozen op de nieuwe locatie gebracht moet worden. Zo hoef je zelf niet meer te sjouwen in je nieuwe woning.

Bij Truckit kun je uiteraard ook terecht voor aanvullende verhuismaterialen wanneer je dat nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inpakpapier en noppenfolie. Wij adviseren je graag hoe je het beste kunt inpakken.

De verhuizing

Op de afgesproken verhuisdag staan onze verhuizers met opgestroopte mouwen voor jouw deur. De deur van je oude woning welteverstaan! Het is handig om een dag van te voren een plek voor je woning vrij te houden. Op deze manier kunnen de verhuizers hun verhuiswagen vlak voor je deur parkeren.

Onze hoofdverhuizer loopt samen met jou door je woning zodat hij precies weet wat er moet gebeuren. Op deze manier kunnen onze verhuizers zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Nadat je gehele inboedel op jouw nieuwe locatie is uitgeladen, vragen onze verhuizers of zij nog iets voor je kunnen betekenen. Zo niet, dan kun je beginnen met genieten van je nieuwe woning!

Na de verhuizing

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat jij je snel thuis voelt in je nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken van de verhuisdozen, het monteren van je meubels, of het bezemschoon opleveren van je oude woning.

Met onze verhuisservice verzorgen wij jouw complete verhuizing. Makkelijk voor ons, en geen zorgen voor jou.