Flexibel of vast tarief

Bij Truckit kun je kiezen voor een verhuizing op basis van de gemaakte uren, of op basis van een vaste prijs. Bij een flexibel tarief zal de prijs van de offerte lager liggen en betaal je uitsluitend voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Bij een vast tarief zal de prijs van de offerte iets hoger liggen, maar betaal je niet extra bij eventuele uitloop.

 

 

 

 

Bereken direct hoeveel het kost
Moving boxes and furniture in new home

Flexibel tarief

Dit houdt in dat je uitsluitend betaalt voor de daadwerkelijk gemaakte uren vanaf vertrek tot aan terugkomst. Indien je verhuizing korter of langer duurt dan vooraf ingeschat, dan zullen wij dit aanpassen op het eindbedrag. De uren ronden wij af per kwartier met een minimumafname van 3 uur. En eventuele pauzes worden ook in mindering gebracht.

 

Vast tarief

Als je kiest voor het vaste tarief dan ben je ingedekt tegen eventuele uitloop. Het is wel belangrijk dat alle opgegeven informatie klopt. Mocht op de verhuisdag blijken dat bepaalde dingen afwijken van de opgegeven informatie dan kunnen er extra kosten zijn. In extreme gevallen kunnen wij besluiten om over te stappen op het flexibele tarief. Zorg er daarom voor dat alle opgegeven informatie klopt zodat je niet achteraf voor een verrassing komt te staan.

 

 

Heb je meer vragen over zaken omtrent verhuizingen of een specifieke wens? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

 

Voordelen bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Verzekerd tot €100.000

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Vlot en zorgeloos verhuizen?