Verhuisservice

Een verhuizing kan best een stressvolle gebeurtenis zijn. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden en bovendien is een hele inboedel verhuizen best een grote klus. Met de hulp van vrienden en kennis gaan velen de uitdaging toch aan, maar het kan ook anders.

Wat nu als wij jouw hele verhuizing verzorgen? Jij hoeft je dan totaal geen zorgen te maken over je verhuizing en je hoeft alleen maar instructies te geven wat waar moet komen te staan. Op deze manier is een verhuizing een stuk leuker en voor de kosten hoef je het echt niet te laten.

De verhuisservice van professioneel verhuisbedrijf Truckit is een stuk voordeliger dan je denkt. Wanneer je dat afzet tegen de voordelen van de verhuisservice, dan is het niet gek dat mensen steeds vaker kiezen voor de verhuisservice van Truckit. Laat je daarom verrassen en gebruik onze verhuiscalculator. Je zult versteld staan van de lage kosten die wij rekenen voor het van A tot Z verzorgen van jouw verhuizing.

 

Bereken de kosten van onze verhuisservice
truckit-stock3

Verhuisservice tegen lage kosten

Waarom is de verhuisservice van Truckit zoveel voordeliger? Dat komt door meerdere aspecten. Allereerst hebben wij de beste verhuizers in dienst die met alle plezier jouw verhuizing verzorgen. Zij doen dat met passie en opgestroopte mouwen, wat ervoor zorgt dat zij een verhuizing in een fractie van de tijd doen, dan dat je er zelf over zou doen.

Ook de handige verhuistechnieken die Truckit heeft ontwikkeld zorgen ervoor dat een verhuizing razendsnel gebeurt. Zelfs de grootste meubels worden zo in een wip verhuisd, zonder beschadigingen.

Daarnaast beschikt Truckit ook over de meest moderne verhuismaterialen waardoor wij een verhuizing zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen.

Het belangrijkste is misschien nog wel dat Truckit geen overbodige kosten heeft, zoals een groot hoofdkantoor en dure reclamecampagnes. Je betaalt daarom geen toeslag om al deze kosten te dekken maar een eerlijke prijs. Niet voor niets zijn wij dé verhuisservice specialist van Nederland!

 

Alle soorten verhuizingen

Je kunt elke soort verhuizing overlaten aan Truckit. We hebben ervaring met particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, senioren verhuizingen, studenten verhuizingen en nog veel meer. Voor elke soort verhuizing hebben wij een speciale aanpak. En over de moeilijkheid van de verhuizing zelf en de bijbehorende uitdagingen hoef jij je geen zorgen te maken.

Kunnen wij bijvoorbeeld niet voor de deur parkeren? Geen probleem, onze verhuizers lopen met hun steekwagens en meubelhondjes om je spullen snel en veilig naar de verhuiswagen te brengen (en weer naar jouw nieuwe woning).

Woon je op vijfhoog of bevindt je nieuwe woning zich op een hogere verdieping? Onze verhuizers gebruiken waar mogelijk de lift of verhuizen je complete inboedel via het trappenhuis. Zijn bepaalde meubels te zwaar of is het trappenhuis te klein? Dan regelen wij gewoon een verhuislift zodat wij alles razendsnel en veilig naar beneden of boven verplaatsen.

 

Verhuizen in heel Nederland

Truckit is dé verhuisspecialist van Nederland, maar ook daarbuiten dankzij onze internationale verhuizingen service. Heb je een nieuwe woning gekocht op de Waddeneilanden of verhuis je naar een grote stad, zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht? Voor Truckit is geen enkele verhuizing een grote uitdaging.

Voordelen bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Inpakservice en montageservice

Jij bepaalt zelf in hoeverre wij jouw verhuizing overnemen. Pak je zelf in en uit of maak je gebruik van onze inpakservice? Halen wij al je meubels uit elkaar en zetten wij ze vervolgens weer in elkaar op je nieuwe adres, of heb je geen behoefte aan onze montageservice en neem je dit zelf voor je rekening?

De vraag is of wij je hele verhuizing van A tot Z verzorgen of dat je zelf het een en ander oppakt. Door het zelf op te pakken heb je meer controle over je persoonlijke spullen, zoals op welke wijze alles wordt ingepakt. En een leuke bijkomstigheid is ook dat je op deze manier kosten kunt besparen.

Wanneer je een beperkt budget hebt en nog meer op kosten wilt besparen, dan kun je ook zelf een handje meehelpen tijdens de verhuizing. Zo kun je pas echt goedkoop verhuizen, maar wij pakken je complete verhuizing net zo goed helemaal van je over.

 

Gratis verhuisdozen

Met de verhuisservice van Truckit krijg je gratis verhuisdozen tot je beschikking. Je krijgt zo veel dozen als je nodig hebt en je krijgt voldoende tijd na de verhuizing om deze te retourneren. Op deze manier kun je echt op je gemak uitpakken.

 

Bereken nu je verhuiskosten

Elke verhuizing is anders en daarom is de prijs voor een verhuizing lastig te bepalen. Wil je graag weten wat onze tarieven van de verhuisservice zijn? Bereken jouw verhuiskosten direct via onze verhuiscalculator op onze website. Je weet direct wat jouw verhuiskosten zijn.

Heb je vragen over de verhuisservice van Truckit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuisdiensten.

Vlot en zorgeloos verhuizen?