Verhuizer

Elk jaar verhuizen er honderdduizenden mensen en iedereen verhuist op zijn eigen manier. En dat is maar goed ook want elke verhuizing is anders en ieder persoon is uniek. De een wil helemaal geen omkijken hebben naar de verhuizing, terwijl de ander weer een control freak is die precies in de gaten wilt houden of alles wel volgens plan gaat.

Wat je behoefte ook is en wat voor verhuisprofiel je ook hebt, Truckit is jouw nummer 1 verhuispartner in Nederland.

 

Bereken je verhuiskosten
Depositphotos_181552138_XL

Vier typen verhuizers

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen, hebben wij alles wel meegemaakt. We herkennen een duidelijk patroon in de verschillende typen verhuizers. Wij onderscheiden daarom vier typen verhuizers.

De doe-het-zelf verhuizer

De echte doe-het-zelver vindt dat hij ook een allround verhuizer is. Dit type verhuizer doet alles liever zelf, maar schakelt wel zijn vrienden en familieleden in wanneer een verhuisklus echt groot is. Hij regelt zelf een bestelbus van zijn werk of van een goede vriend en hij kent ook wel iemand die een steekwagen en meubelhondje heeft staan. En van de vorige verhuizing heeft hij nog tientallen opgevouwen verhuisdozen liggen die weer mooi hergebruikt kunnen worden.

Truckit ondersteunt de doe-het-zelf verhuizer in het geval van onvoorziene omstandigheden. Mocht een vriend onverhoopt ziek zijn, dan regelen wij extra verhuishulp voor hem. Wanneer de doe-het-zelver in de loop der jaren toch meer spullen heeft verzameld dan in zijn verhuisdozen passen, dan kan hij extra verhuisdozen bij Truckit kopen. En mocht de bestelbus van zijn zwager toch niet beschikbaar zijn, dan regelt Truckit razendsnel een bestelbus voor hem om zijn verhuizing toch op zijn manier te laten verlopen.

 

De kostenbewuste verhuizer

De kostenbewuste verhuizer wil zo goedkoop mogelijk verhuizen. Door een beperkt budget maakt de goedkope verhuizer zo veel mogelijk gebruik van gunsten van vrienden om niet al te veel uit te geven aan de verhuizing. Verhuishulp wordt geregeld door vrienden en familie in te schakelen, verhuisdozen en een steekwagen worden geleend van de buren en ook biedt een stationwagen van een van de ouders uitkomst om dozen te verhuizen.

Ook voor het kostenbewuste type biedt Truckit ondersteuning op de gebieden waarop geen gratis hulp geregeld kan worden. Extra verhuishulp inhuren voor een paar uur, extra verhuisdozen kopen of toch een grotere bestelbus huren om ook grote spullen te kunnen verhuizen. Door de lage tarieven van Truckit weet dit type ook dat de kosten tot het minimum beperkt zijn.

Voordelen bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

De controlerende verhuizer

De controlerende verhuizer wil graag in control zijn en richt zich daarom liever op de controlerende taken dan op de uitvoerende werkzaamheden wanneer hij of zij gaat verhuizen. Daarom vindt een controlerend type het vaak lastig om een gunst van vrienden en familie te vragen. Dikwijls wordt een professioneel verhuisbedrijf ingeschakeld omdat die precies doen wat er verlangd wordt van ze.

Een controlerende verhuizer maakt graag gebruik van de verhuisservice van Truckit. Echter, een controlerende verhuizer wil ook de controle op het budget houden. Daarom wordt er wel vaak gekeken hoe er op kosten bespaard kan worden.

Dit kan bijvoorbeeld door zelf mee te helpen of een familielid te regelen die even helpt. Ook maakt een controlerende verhuizer minder gebruik van de inpakservice en montageservice omdat hij of zij dit graag in eigen hand houdt.

 

De gemakkelijke verhuizer

De gemakkelijke verhuizer heeft het liefst totaal geen omkijken naar een verhuizing. Er moet verhuisd worden en je regelt dat maar als verhuisbedrijf. De gemakkelijke verhuizer richt zich graag op de oude en nieuwe buren en natuurlijk op de inrichting van het nieuwe huis.

Het gemakkelijke type besteedt graag alles uit, van de verhuisservice zelf tot het inpakken met de inpakservice en het demonteren en monteren van meubels middels de montageservice. Aanwijzingen geeft de gemakkelijke verhuizer ook nauwelijks, omdat het verhuisbedrijf wel weet hoe alles precies van A naar B komt.

 

Bereken de verhuiskosten van jouw type verhuizer

Elke verhuizing is anders en de kosten variëren daarom enorm. Bereken  jouw verhuiskosten via onze verhuiscalculator op onze website. Met deze handige tool weet je direct wat jouw verhuiskosten zijn.

Heb je vragen over de verhuisservice van Truckit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuisdiensten.

Vlot en zorgeloos verhuizen?