Verhuizing

Zie jij op tegen jouw particuliere verhuizing? Dat is nergens voor nodig wanneer jij deze toevertrouwt aan de vakkundige verhuizers van Truckit. Onze verhuisspecialisten verzorgen dagelijks vele verhuizingen en draaien nergens hun hand voor om. Daardoor weet je zeker dat je er geen omkijken naar hebt en dat jij je kunt richten op de leuke dingen ervan.

Vaak denken mensen dat een professionele verhuizing erg duur is maar eigenlijk vallen de kosten erg mee. Dat komt met name omdat onze verhuizers deze klus in een fractie van de tijd doen dan dat jij er zelf aan zou besteden. Door onze slimme technieken en het gebruik van alle mogelijke hulpmiddelen verhuizen wij jouw inboedel razendsnel.

 

Bereken direct hoeveel het kost
Depositphotos_183845130_XL

Professionele verhuizing

Wat is er nu prettiger dan dat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw verhuizing? Je kunt je dan richten op het afscheid nemen van je oude buren en een praatje te maken met jouw nieuwe buren.

Bij Truckit maken wij dit voor jou mogelijk. Je hoeft je niet in het zweet te werken door al jouw dozen en meubels te sjouwen. Wij regelen jouw verhuizing gewoon van A tot Z, ook het in- en uitpakken kunnen wij zelfs voor jou doen.

Wij werken professioneel, snel en efficiënt. Op deze manier ben je er zeker van dat al jouw spullen veilig van je oude naar je nieuwe woning verhuizen. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan ben je zeker van een snelle en eenvoudige schadeafwikkeling aangezien jouw inboedel standaard is verzekerd tot een bedrag van maar liefst € 100.000,-. Maar met schade is voorkomen beter dan genezen en daar zorgen onze verhuisspecialisten wel voor.

Heb je ook hulp nodig bij het demonteren en monteren van je meubels? Geen probleem! Onze vakmannen komen ter plaatse met het juiste gereedschap om al jouw meubels vakkundig uit elkaar te halen, professioneel in te pakken of borgen zodat je meubels niet beschadigen tijdens het transport en vervolgens op je nieuwe adres weer professioneel in elkaar te zetten. Zo wordt het verhuizen van grote meubels in een fluitje van een cent voor je geregeld.

Voordelen bij Truckit

direct offerte

Direct kostenplaatje

Een kosteninschatting binnen 5 minuten zonder telefonisch contact. Vul gratis en vrijblijvend onze vragenlijst in en de kosten zijn direct helder!

verhuisdozen en inpakmateriaal

Gratis verhuisdozen

Mogen we als verhuisbedrijf voor je aan de slag? Dan kun je gratis verhuisdozen bij ons lenen. Deze kun je tot een maand na je verhuizing kosteloos gebruiken.

verzekering verhuizing

Goed verzekerd

Wij gaan natuurlijk altijd schadevrij te werk maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom ben je bij ons standaard tot € 100.000 verzekerd.

Wat kost een verhuizing?

De kosten van een verhuizing hangen van veel factoren af. De drie grootste variabelen die de hoogte van de kosten bepalen, zijn de omvang, de toegankelijkheid van beide woningen en de afstand tussen jouw oude en nieuwe woning.

De omvang van de verhuizing bepaalt hoe lang het duurt om het een en ander in te laden in de verhuiswagen (en om al je inboedel ook weer uit te laden en op je nieuwe locatie neer te zetten). Hoeveel mensen zijn daar voor nodig? 10 verhuisdozen en een bed zijn van een heel andere orde dan de volledige inboedel van een eengezinswoning. Daarom is het van groot belang om goed in te schatten wat de precieze omvang van jouw inboedel is. Daar kun je onze verhuiscalculator voor gebruiken.

Door grote meubelstukken kan het noodzakelijk zijn dat er meer verhuizers mee moeten komen. Bij een pianoverhuizing bijvoorbeeld zijn soms wel vier verhuizers nodig. Maar dat betekent natuurlijk wel dat jouw verhuizing een stuk sneller geregeld is en dat de tijd dat de verhuizers voor jou aan de slag zijn een stuk korter is.

Voor wat betreft de toegankelijkheid is de regel simpel: hoe gemakkelijker wij jouw spullen de verhuiswagen kunnen in- en uitladen, hoe goedkoper jouw verhuizing is. Wanneer wij van vijf-hoog naar vijf-hoog moeten, waarbij wij niet voor de deur kunnen parkeren, dan maakt dat het een en ander wat complexer. Maar je kunt er zeker van zijn dat wij overal een oplossing voor vinden.

Daarnaast is de afstand van groot belang op de kosten van jouw verhuizing. Naar de andere kant van de stad verhuizen is vaak een stuk goedkoper dan naar de andere kant van het land (of zelfs de wereld in het geval van internationale verhuizingen). Daarom dien je bij de verhuiscalculator ook nauwkeurig op te geven wat zowel je oude als nieuwe adres zijn.

Bereken de prijs van jouw verhuizing

Ben je benieuwd naar wat een verhuizing via Truckit kost? Ga dan naar de verhuiscalculator en bereken jouw prijs.

Heb je vragen over onze professionele verhuizingen of wil je weten hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuisdiensten.

Vlot en zorgeloos verhuizen?