Internationaal verhuisbedrijf

Ben je van plan om te verhuizen naar het buitenland of ga je emigreren? Dan kies je natuurlijk voor Truckit! Ook op internationaal gebied zijn wij toonaangevend en helpen jou graag bij het verzorgen van een snelle en zorgeloze verhuizing. Op deze manier kun jij je volledig richten op alles rondom je internationale verhuizing en weet je zeker dat jouw inboedel compleet en onbeschadigd aankomt in het land van bestemming.

 

Vraag nu een offerte aan
Earth globe

Verhuizen naar het buitenland?

Wij staan voor je klaar wat je bestemming ook is. Wij zorgen ervoor dat je geen onderzoek hoeft te doen naar alle formaliteiten die nodig zijn bij het regelen van een verhuizing. Truckit verzorgt dat voor je. Wanneer de verhuisdatum vast staat, dragen wij van A tot Z zorg voor het vervoeren van je inboedel.

Internationaal verhuizen is een specialiteit

Om wat voor reden je ook gaat verhuizen, het is belangrijk om een goed doordachte keuze te maken omtrent het internationaal verhuisbedrijf. Truckit is gespecialiseerd in het verzorgen van internationale verhuizingen waardoor wij jouw internationale verhuizing zonder problemen en naar volle tevredenheid kunnen laten verlopen.

Comfort vinden wij erg belangrijk en wij begrijpen als geen ander hoe druk je het nu al hebt tijdens je emigratie. Daarom is de noodzaak van een professioneel internationaal verhuisbedrijf erg belangrijk. Door met de juiste partij in zee te gaan, zorg je ervoor dat de gehele internationale verhuizing soepel en comfortabel verloopt waardoor je iets relaxter je emigratie tegemoet gaat.

Verhuizen zonder zorgen

Het maakt niet uit waar je naar toe gaat, wij zorgen ervoor dat jouw inboedel veilig arriveert op de plaats van bestemming. We hebben niets voor niets een specialisme in het verhuizen op internationaal niveau. Wij als internationale verhuizers zorgen er daarom voor dat wij jou zoveel mogelijk ontzorgen als het gaat om de diverse formaliteiten.

Truckit zorgt zo voor optimaal comfort, service en een vlekkeloze verhuizing en zullen daar ook altijd naar handelen. Door jou zoveel mogelijk te ontzorgen kun jij je goed bezighouden met andere zaken. Dat scheelt toch wel de nodige stress en spanning. Hierdoor kun je optimaal focus behouden op andere belangrijke zaken en staan wij nauw met jou in contact over de status van de verhuizing.

Naadloze ondersteuning

Zoals eerder vermeld, willen wij als internationaal verhuisbedrijf voor optimaal comfort en een fijne verhuizing zorgen. Met onze kennis, expertise en ervaring in het vak, kun je ervan op aan dat onze diensten volledig in het teken staan van het verzorgen van een fijne verhuiservaring. Dat geldt voor ieder land en de bijkomende formaliteiten.

In dit geval willen wij extra benadrukken dat ons team ervoor zorgt om jou zoveel mogelijk te ondersteunen voor, tijdens en na de verhuizing. Alles om ervoor te zorgen dat onze internationale verhuisdiensten alleen maar voordelen voor jouw internationale verhuizing opleveren.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Soort internationale verhuizingen

Het is belangrijk om te weten naar wat voor soort internationale verhuizing je zoekt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een seniorenverhuizing, internationale spoedverhuizing of meubeltransport. In overleg bespreken wij precies met jou wat wij voor je kunnen betekenen.

Mocht het een internationale verhuizing voor zakelijke doeleinden zijn, dan is dat ook geen enkel probleem. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een kantoorverhuizing, archiefverhuizing of projectverhuizing.

Heb je eenmaal helder wat voor internationale verhuizing je nodig hebt? Wij als internationaal verhuisbedrijf staan voor je klaar en staan je graag te woord om passend advies en informatie te geven over hoe het gehele proces verloopt.

Bijkomende extra verhuisdiensten

Als blijkt dat er gebruikt moet worden gemaakt van hulpmiddelen of aanvullende diensten, dan is dat bij Truckit uiteraard ook mogelijk. Je kunt hierbij denken aan:

  • Verhuislift
  • Tijdelijke opslag
  • In- en uitpak service
  • Demontage en montage van meubels

Een verhuislift is ontzettend handig voor als je gaat verhuizen van of naar een woning die zich bevindt in een flat of appartementencomplex. Hierdoor kun je grote meubels via het raam verhuizen en kan het een stuk eenvoudiger in de nieuwe woning geladen worden.

Bovendien kun je bij Truckit tijdelijk spullen opslaan wat vaak noodzakelijk is bij internationale verhuizingen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze in- en uitpakservice en mocht je hulp nodig hebben bij het demonteren en monteren van je meubels, dan hebben wij ook een team klaarstaan die je maar al te graag helpt. Onze verhuisdiensten schelen je aardig wat frustraties en zorgen voor een efficiënte internationale verhuizing.

Gebruik onze verhuiscalculator en bereken direct je kosten. Heb je meer vragen over internationale verhuizingen of een specifieke wens rondom ons internationaal verhuisbedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder

 

Snel en gemakkelijk een verhuizing plannen?