Erkende verhuizers

Truckit krijgt vaak de vraag of wij ook “erkende verhuizers” zijn. Dat zijn wij niet en dat is bovendien een bewuste keuze van ons. Onderzoek heeft namelijk veelvuldig aangetoond dat deze zogenaamde erkenning weinig inhoudt.

“Erkende verhuizers” schermen veelvuldig met deze nietszeggende erkenning om jou bang te maken. Zo worden onderling de opdrachten verdeeld en dat staat haaks op onze filosofie van transparantie en kosten besparen voor jou als klant.

Wij van Truckit zijn ervan overtuigd dat onze verhuisservice aan veel strengere eisen op het gebied van verhuizingen voldoet dan menig “erkende verhuizer”. Daarom laten wij dit liever aan jou als klant zien dan om een nietszeggend label naast ons logo te plakken. Daar heb jij uiteindelijk veel meer aan en staat garant voor een zorgeloze verhuizing.

Bereken de kosten van jouw verhuizing
1f40987c-ab26-4019-bf97-013bda31c63e

Valse beschuldigingen van erkende verhuizers

Helaas moeten wij ons veelvuldig beschermen tegen de valse beschuldigingen van “erkende verhuizers”. Je herkent de “erkende verhuizer” aan het slecht praten over andere verhuisbedrijven in plaats van over zijn eigen kwaliteiten te spreken.

Bovendien probeert de “erkende verhuizer” je bang te maken en te behoeden om in zee te gaan met zogenaamde “beunhazen”. Volgens een “erkende verhuizer” is elk verhuisbedrijf dat niet erkend is namelijk een beunhaas.

Daarnaast berekenen “erkende verhuizers” veel hogere prijzen. Wij nodigen je daarom graag uit om de verschillende offertes naast elkaar te leggen en een eerlijke vergelijking te maken.

De top 6 valse beschuldigingen van erkende verhuizers zijn:

 

1. Niet-erkende verhuizers zijn niet verzekerd

Niet is minder waar. De meeste niet-erkende verhuizers hebben een prima verhuisverzekering, waarbij de dekking vaak een stuk hoger en ruimhartiger is dan die van erkende verhuizers.

Zo biedt Truckit standaard een volledige verhuisverzekering die schade dekt tot een bedrag van €100.000. Dat doen niet veel verhuizerbedrijven ons na.

 

 

2. Niet-erkende verhuizers zijn niet opgeleid

Erkende verhuizers hebben het veelvuldig over hun opgeleide verhuizers en dat niet-erkende verhuizers werken met uitzendkrachten die nooit een verhuizing hebben verzorgd. Ook hier is niets van waar.

De verhuizers van Truckit zijn allemaal intern opgeleid. Wij sturen geen enkele verhuisspecialist op pad die de interne verhuisopleiding van Truckit niet met succes heeft afgerond. Daarom weten wij altijd zeker dan onze verhuizers goed voorbereid zijn op alles dat bij verhuizingen komt kijken.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

3. Niet-erkende verhuizers werken met studenten

Truckit werkt inderdaad met studenten en daar zijn we heel erg trots op. Met onze intern opleidingsprogramma zijn wij in staat om studenten in zeer korte tijd op te leiden tot professionele verhuizers.

Daarnaast hebben we vaste ervaren verhuizers in dienst die eindverantwoordelijk zijn voor de verhuizing. Op deze manier heeft elk verhuisteam van Truckit een uitstekende combinatie van ervaring, enthousiasme en kracht. Wij werken alleen met verhuizers die tot op het bot gemotiveerd zijn en fysieke activiteit enorm waarderen.

Het is daarnaast ook belangrijk om te realiseren dat verhuizen niet een vak is dat een heel leven lang kan worden beoefend. Zware fysieke activiteit is op lange termijn niet goed voor het lichaam. Daarom werken veel verhuizers slechts 5 tot 10 jaar en kiezen zij daarna voor een carrière op een ander vakgebied. Wij bieden onze vaste verhuizers daarom de kans om door te groeien binnen het bedrijf. Op deze manier weten wij zeker dat het verhuizen niet ten koste gaat van hun gezondheid. Wij geven immers om onze mensen.

 

4. Niet-erkende verhuizers werken zwart

Dat is klinkklare onzin. Alle betalingen voor onze verhuizingen worden via PIN betaald en je krijgt als klant altijd netjes een factuur.

 

5. Niet-erkende verhuizers hebben geen NIWO-vergunning

Truckit heeft wel een NIWO-vergunning en wij beschikken over alle andere verplichte vergunningen die komen kijken bij verhuizingen en vrachtvervoer.

 

6. Niet erkende verhuizers offreren lage uren en komen met een flinke nacalculatie

Wij hebben het volste vertrouwen in onze calculaties. Daarom bieden wij– tegen een kleine toeslag –de optie voor vast tarief voor jouw verhuizing aan. Zo weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wij zijn zeker dat niet veel verhuizers deze garantie durven te geven.

 

 

Bereken de kosten van jouw verhuizing

Ben je benieuwd naar wat een verhuizing via Truckit kost? Ga dan naar de verhuiscalculator en bereken jouw prijs.

Heb je vragen over verhuizingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel. Wij staan altijd voor je klaar om je meer te vertellen over onze verhuisdiensten.

Vlot en zorgeloos verhuizen?