Verhuisservice Arnhem

Bij een verhuizing zijn er talloze dingen die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van adreswijzigingen, het aanpassen van uw verzekeringen, en het installeren van draadloos internet in het nieuwe huis. Daarnaast kan het verlaten van een vertrouwde omgeving ook verschillende emoties oproepen. Al met al is verhuizen dus een ingrijpende gebeurtenis.

Een verhuisservice kan deze druk echter verlichten. Met ondersteuning in de planning en uitvoering van de verhuizing hoeft u in elk geval niet te veel te piekeren over hoe jouw inboedel snel van punt A naar B komt. In Arnhem is Truckit de ideale verhuisservice om je hierin bij te staan. Truckit is een deskundig verhuur-en verhuisbedrijf. Omdat wij dit dagelijks doen, weten wij goed hoe een verhuizing soepel en zonder schade kunnen laten verlopen.

Bereken direct de kosten van jouw verhuizing
truckit-stock3

Iedere verhuizing is anders

Wij brengen niet alleen je spullen van A naar B, maar kijken graag mee naar het grotere geheel om de verhuizing vlot te laten verlopen. De verhuizers van Truckit weten immers dat elke verhuizing anders is en passen zich graag aan aan je behoeftes.

Zo wordt bij seniorenverhuizingen de volledige coördinatie van de verhuizing vaak op prijs gesteld, terwijl het bij studenten veelal gaat om het tillen van zwaar meubilair. Verhuis je als ondernemer naar een nieuw pand? Wij helpen je graag met het plannen en uitvoeren van een bedrijfsverhuizing die de onderbreking van de dagelijkse zaken minimaliseert.

Dankzij onze ervaring weten wij precies waar de mogelijke knelpunten zich in het verhuisplan bevinden en hoe wij daar omheen kunnen werken. Ook bij een verhuizing naar het buitenland kunnen de experts van Truckit je ondersteuning bieden. Een relocatie buiten onze landsgrenzen brengt vaak nog meer administratief werk met zich mee. Wij nemen dan ook graag de touwtjes in handen bij een internationale verhuizing, zodat wij alles kunnen coördineren met instanties zoals de belastingdienst en de douane.

Op maat gesneden verhuisservice

De ene klant heeft meer hulp nodig dan de ander. Als je tijdens de verhuizing geen tijd vrij kan nemen van je werk, dan zijn wij bereid om de volledige coördinatie op ons te nemen. Zo levert de verhuizing minimale stress op. In het geval dat er veel meubilair via de trappen omhoog- of omlaag getild moet worden, komen onze behendige verhuizers weer van pas. Ook kunnen wij je van dienst zijn met het demonteren van meubilair, en het afvoeren van afval.

Wij kunnen je dus op allerlei manieren helpen bij de verhuizing, volledig gebaseerd op uw vraag. Bereken direct je kosten via onze verhuiscalculator of neem contact met ons op in het geval je eerst graag overlegt met een van onze experts.