Verhuislift huren

Woon je in een appartement of bovenwoning? Dan is een verhuislift huren soms een onmisbare oplossing, zeker wanneer er geen lift aanwezig is of er alleen een smal en stijl trappenhuis is. Op deze manier houd jij zelf de controle over je verhuizing maar maak je wel gebruik van het gemak van een verhuislift. Een verhuislift huren bij Truckit is bovendien erg voordelig en het bespaart je een hoop tijd en risico’s zodat een verhuislift huren nagenoeg altijd de moeite loont.

 

Nu een verhuislift huren
Furniture lift in action

Verhuislift huren bij verhuizingen

Truckit biedt als professionele verhuizer altijd een optionele verhuislift service aan bij complete verhuizingen. Dit is vooral handig om grote spullen van of naar een bovenverdieping te verhuizen. Maar ook verhuisdozen hoef je met een verhuislift niet via je trappenhuis naar beneden of boven te sjouwen. Deze verhuislift service bieden wij aan bij zowel jouw oude als je nieuwe woning.

Wanneer jij je verhuizing zelf regelt dan kun jij ook van deze verhuislift service gebruikmaken. Als jij een verhuislift wilt huren dan doe je dit namelijk ook via Truckit.

 

Professionele verhuisliften inclusief bediening

Een verhuislift verplaatsen en bedienen is een vak op zich. Daarom worden de verhuisliften altijd inclusief een operator verhuurd. Zodat je zeker weet dat je veilig kunt verhuizen.

Het is helaas niet mogelijk om een verhuislift zonder professionele bediening te huren. Zonder uitgebreide ervaring kan een verhuislift huren en bedienen grote gevaren met zich meebrengen. Het vergt namelijk wel ervaring met zo’n machine en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daar zit jij echt niet op te wachten tijdens je verhuizing. Op deze manier kun jij je zorgenvrij op de rest van je verhuizing richten.

Door onze professionele bediening weet je zeker dat jouw verhuizing op rolletjes verloopt. Al jouw spullen zijn in een wip van je bovenverdieping naar beneden gebracht of andersom natuurlijk. Een prettige ondersteuning bij jouw verhuizing waarbij jij toch de controle over jouw eigen verhuizing houdt met alle voordelen van dien.

 

Tot ongekende hoogten

Onze verhuisliften kunnen tot maar liefst de vijfde/zesde verdieping komen (= 18 meter). Wij zorgen ervoor dat een verhuislift altijd volledig stabiel staat zodat de veiligheid is gegarandeerd. Ook zorgen wij ervoor dat het doorgaande verkeer zo min mogelijk last ondervindt van de verhuislift. Helaas is dit niet altijd mogelijk, zeker in de smalle straatjes in het centrum van grote steden. Hou er rekening mee dat in dit soort gevallen vaak een vergunning of ontheffing vereist is.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Voordelig verhuislift huren

Een verhuislift huren inclusief professionele bediening is goedkoper dan je denkt. Laat je verrassen door onze scherpe prijzen en wij weten zeker dat je kiest voor een verhuislift huren via Truckit. Je hoeft je dan immers geen zorgen te maken over het sjouwen van je spullen via de trapruimte dat weer gevaarlijke situaties met zich mee kan brengen.

 

Landelijke dekking

Wij bieden landelijke dekking zodat je overal in het land gebruik kunt maken van onze verhuisliften, of het nu in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam is. Als je gaat verhuizen is het daarom altijd verstandig om te informeren naar de verhuurtarieven. Wij helpen je graag met onze professionele verhuisliften.

 

Verhuislift nodig?

Maak het jezelf gemakkelijk en huur een verhuislift via Truckit. Bereken de kosten via onze verhuiscalculator. Met een verhuislift huren via Truckit hoef jij je een stuk minder zorgen te maken over jouw verhuizing.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met jouw verhuizing.

Snel en gemakkelijk een verhuislift huren?