Verhuisservice Arnhem

Verhuisbedrijf Wageningen

Bij een verhuizing zijn er talloze dingen die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van adreswijzigingen, het aanpassen van uw verzekeringen, en het installeren van draadloos internet in uw nieuwe huis. Daarnaast kan het verlaten van een vertrouwde omgeving ook verschillende emoties oproepen. Al met al is verhuizen dus een ingrijpende gebeurtenis.

Een verhuisservice kan deze druk echter verlichten. Met ondersteuning in de planning en uitvoering van de verhuizing hoeft u in elk geval niet te veel te piekeren over hoe uw inboedel snel van punt A naar B komt. In Arnhem is Truckit de ideale verhuisservice om u hierin bij te staan. Truckit is een deskundig verhuur-en verhuisbedrijf. Omdat wij dit dagelijks doen, weten wij goed hoe een verhuizing soepel en zonder schade kunnen laten verlopen.

Iedere verhuizing is anders

Wij brengen niet alleen uw spullen van A naar B, maar kijken graag mee naar het grotere geheel om de verhuizing vlot te laten verlopen. De verhuizers van Truckit weten immers dat elke verhuizing anders is en passen zich graag aan aan uw behoeftes.

Zo wordt bij seniorenverhuizingen de volledige coördinatie van de verhuizing vaak op prijs gesteld, terwijl het bij studenten veelal gaat om het tillen van zwaar meubilair. Verhuist u als ondernemer naar in nieuw pand? Wij helpen u graag met het plannen en uitvoeren van een verhuizing die de onderbreking van uw dagelijkse zaken minimaliseert.

Dankzij onze ervaring weten wij precies waar de mogelijke knelpunten zich in uw verhuisplan bevinden en hoe wij daar omheen kunnen werken. Ook bij een verhuizing naar het buitenland kunnen de experts van Truckit u ondersteuning bieden. Een relocatie buiten onze landsgrenzen brengt vaak nog meer administratief werk met zich mee. Wij nemen dan ook graag de touwtjes in handen bij een internationale verhuizing, zodat hij alles kunnen coördineren met instanties zoals de belastingdienst en de douane.

Op maat gesneden verhuisservice

De ene klant heeft meer hulp nodig dan de ander. Als u tijdens uw verhuizing geen tijd vrij kan nemen van uw werk, dan zijn wij bereid om de volledige coördinatie op ons te nemen. Zo levert de verhuizing u minimale stress op. In het geval dat er veel meubilair via de trappen omhoog- of omlaag getild moet worden, komen onze behendige verhuizers weer van pas. Ook kunnen wij u van dienst zijn met het demonteren van meubilair, en het afvoeren van afval.

Wij kunnen u dus op allerlei manieren helpen bij uw verhuizing, volledig gebaseerd op uw vraag. U kunt onze services eenvoudig boeken via het online huursysteem, of direct contact met ons opnemen in het geval u eerst graag overlegt met een van onze experts.