Busje huren in Wageningen en Ede

Busje huren in Wageningen?

Wilt u een bestelbus of busje huren? Een busje huren kan bij Truckit Autoverhuur heel eenvoudig en gemakkelijk. Of u nou een busje nodig heeft voor een paar uur, een weekend of een hele week, bij ons kunt u altijd terecht. Wij passen ons dan ook graag aan uw wensen aan.

Busverhuur in Wageningen en Ede

Truckit Autoverhuur in Wageningen biedt uitstekende mogelijkheden voor het huren van een busje (ook in de omgeving van Wageningen / Ede zijn wij actief). Op onze website kunt u ons aanbod bekijken. En als u een keuze gemaakt heeft, kunt u gemakkelijk online de gewenste bestelbus reserveren.

Goedkoop een busje huren

Het belangrijkste criterium bij het huren van een busje is meestal de prijs. Bij Truckit Autoverhuur houden wij hier altijd rekening mee. Wij hanteren graag eerlijke prijzen. Dus geen gefixeerde bedragen: u betaalt gewoon voor het aantal kilometers dat u daadwerkelijk rijdt. Zo betaalt u altijd een eerlijke en vaak ook de meest voordelige prijs! Wilt u meer weten over onze tarieven? Neem contact met ons op voor een offerte of kijk bij tarieven voor meer informatie.

Bestelbus huren voor uw verhuizing

Gaat u verhuizen? En wilt u een bestelbus huren voor uw verhuizing? U kunt al vanaf een dagdeel een busje huren. En wist u dat u bij het huren van een busje gratis gebruik kunt maken van onze verhuisaccessoires? Denk daarbij aan spanbanden, verhuisdekens, meubelhondjes en steekwagens. Wees wel op tijd met reserveren!

Maak gebruik van onze breng- en haalservice

Wilt u een busje huren in Veenendaal, Ede, Bennekom, Renkum, Rhenen of elders? U kunt kiezen voor onze breng- en haalservice. Wij brengen het busje naar de gewenste locatie, en halen het busje na afloop weer bij u op.

Verhuisbusje huren

Heeft u liever een bus met iets meer ruimte? Dan is een verhuisbus misschien wel de beste keuze voor u. Ideaal voor als u grotere spullen moet vervoeren. Bekijk snel ons aanbod!

Online busje reserveren

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons heel simpel online een busje reserveren. Het voordeel hiervan is dat al uw gegevens al zijn ingevuld wanneer u het busje op komt halen. Waardoor wij u binnen no time op weg kunnen helpen. Dus reserveer snel!

v.a. €59 / dag

+ €0,10 / km

meer info