Autoverhuur Ede

Verhuizen brengt de nodige stress met zich mee. Je hebt te maken met ontzettend veel dingen, denk aan verhuisdozen regelen, inpakken en zorgen voor genoeg hulp. Maar wat is eigenlijk vrijwel onmisbaar bij het verhuizen? Een verhuiswagen! Truckit heeft een uiteenlopend aanbod verhuisauto’s passend bij elke soort verhuizing. Wij zijn je partner voor autoverhuur in Ede en de rest van de provincie Gelderland.

 

Nu een verhuisauto huren
Depositphotos_270276074_XL

Transparantie en flexibiliteit

Wij houden ervan om duidelijk te communiceren naar jou. Daarom geven wij ook graag eerlijk en passend advies over de keuze voor een passend verhuisbusje. Hierdoor heb je altijd de juiste keuze voor jouw verhuizing. Bovendien zijn onze auto’s in Ede flexibel te huren, waardoor jij jezelf niet hoeft wijs te maken dat je gebonden bent aan vaste tijden. Hierdoor heb jij meer rust en kun jij je 100% richten op je verhuizing. Wij denken graag met je mee. Zo zijn al onze huurauto’s volledig uitgerust met alles dat jij nodig hebt voor je verhuizing.

Eventuele extra’s

Natuurlijk verlenen wij ook extraatjes als het gaat om onze verhuisdiensten. Indien je daar behoefte aan hebt, hebben wij meerdere verhuizers voor jou klaarstaan om je te helpen bij het laden en lossen. Je kunt er ook voor kiezen om de gehele demontage en montage van meubels door ons te laten doen.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Gratis verhuismateriaal

Wij geven je de mogelijkheid om gratis onze verhuismaterialen te gebruiken. Met deze hulpmiddelen wordt jouw verhuizing een stuk eenvoudiger:

  • Steekwagen
  • Meubelhondje
  • Verhuisdekens
  • Spanbanden

Steekwagen

Met eens steekwagen kun je meerdere dozen op elkaar stapelen en op de steekwagen plaatsen. Vervolgens verplaats je met de steekwagen de verhuisdozen naar binnen (of buiten) zonder dat je jouw rug hoeft te belasten met het tillen van zware dozen.

Meubelhondje

Een meubelhondje is een plateau met vier wielen. Het heeft een relatief groot oppervlak, waardoor je dus aardig wat spullen op de meubelhond kunt plaatsen. Het wordt gebruikt om zware objecten te verplaatsen, denk bijvoorbeeld aan een wasmachine. Deze kun je op zo’n meubelhondje zetten en vervolgens zonder enige moeite van of naar de verhuisbus rollen.

Verhuisdekens

Verhuisdekens zijn ontzettend belangrijk om te gebruiken aangezien je geen beschadigingen op je meubels wilt hebben. Verhuisdekens zijn gemaakt van een dikke stof waardoor ze jouw meubels echt goed beschermen. Het is ideaal bij een verhuizing, omdat je gerust kunt verhuizen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over je meubels.

Spanbanden

Met spanbanden kun je zware objecten vastzetten. Zo weet je zeker dat er tijdens het vervoer niets gaat schuiven en blijven je meubels op hun plaats staan. Op deze manier voorkom je lelijke beschadigingen. Spanbanden zijn gemaakt van ontzettend sterk materiaal en door de ratel kun je ze ook heel strak vasttrekken. Let wel: Kijk uit met het aantrekken van de ratel. Als je het te hard doet heb je kans dat je spullen er juist beschadigd door raken.

Heb je meer vragen over autoverhuur in Ede of een specifieke wens met betrekking tot een auto huren in Ede? Kijk dan op onze verhuurpagina. Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

 

Snel en gemakkelijk een verhuisbus huren?