Motortrailer huren

Een motortrailer stelt je in staat om je motor veilig en makkelijk te vervoeren met je eigen auto. Je kunt een motortrailer huren voor meerdere doeleinden. Je kunt denken aan een vakantie, maar ook bijvoorbeeld een verhuizing. Wat is het handige van een motortrailer huren? Dat een motortrailer je in staat stelt om één of meerdere motoren te vervoeren.

 

Nu een trailer huren
truckit-oplegger-zonderbelettering

De voordelen van een motortrailer

Met een motortrailer huren weet je dat er qua ontwerp speciaal is gedacht om de motor te vervoeren en dat er verder niks anders op kan. Hierdoor heb je extra garantie voor jezelf dat je motor schadevrij vervoerd kan worden.

Aandachtspunten motortrailer huren

Op het moment dat je een motortrailer huurt, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren. Kijk eerst goed naar je eigen motor. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat een Harley Davidson vervoeren toch echt anders is dan een Yamaha.

Hier kun je een motortrailer dus ook al op instellen. Bovendien is het belangrijk om te weten om hoeveel motors het gaat die je wilt gaan vervoeren. Op een motortrailer voor drie motoren kun je er namelijk ook één op zetten. Andersom werkt dat natuurlijk niet zo.

Kijk naar wat je belangrijk vindt, zoals het comfort en de bescherming. Er zijn verschillende soorten motortrailers die ieder zijn eigen unieke werking hebben met elk zijn eigen voor- en nadelen. Hou ook rekening met het gewicht van de motortrailer, de motor en auto. Niet elke auto mag immers zware gewichten trekken.

Passend advies

Weet je echt niet wat voor jou de meest geschikte motortrailer is? Geen probleem, wij van Truckit voorzien je graag van passend en eerlijk advies voor het huren van een motortrailer. Een motortrailer huren vergt immers de nodige kennis en als je dat niet hebt dan is het wel belangrijk dat je een goede adviseur bij de hand hebt.

Daarom is het ook belangrijk dat je de exacte gegevens van je motor bij de hand hebt en vergeet ook niet om de nodige informatie over je auto te vergaren, want alleen dan kunnen we optimaal advies geven cruciaal voor het huren van een motortrailer.

Extra's bij Truckit

gratis verhuismaterialen steekwagen

Gratis hulpmiddelen

In onze verhuisbussen zijn alle hulpmiddelen aanwezig die je nodig hebt om je spullen veilig te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje, steekwagen, dekens en spanbanden.

verhuisdozen en inpakmateriaal

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Ga je verhuizen en heb je verhuisdozen nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt bij ons materialen zoals verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier kopen.

verhuishulp verhuizers

Verhuishulp inschakelen

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn. Heb je extra handjes nodig? Een verhuiswagen huren met chauffeur? Schakel dan een van onze verhuizers in!

Waarom kiezen voor Truckit?

Truckit heeft ervaring en kennis die wij met jou willen delen om jou te voorzien van de beste motortrailer die bij jouw auto en motor(en) past. Bovendien bezitten wij over verschillende soorten motortrailers waarmee je aan de hand van ons advies, de beste keus kunt maken.

Daarnaast geven wij je altijd wat tips en tricks over een motortrailer huren en zorgen we voor een fijne ervaring voor zowel onze omgang met jou als de motortrailer die je van ons gebruikt. Wij weten als geen ander hoe verwarrend het kan zijn om een motortrailer te huren die geschikt is voor jouw motor.

Interesse? Kijk dan op onze verhuurpagina. Heb je meer vragen over motortrailer huren of een specifieke wens rondom een motortrailer die je wilt huren? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Snel en gemakkelijk een verhuisbus huren?